Nuntă surpriză în showbizul românesc. Pepe este cel mai fericit, gestul superb al artistului EXCLUSIV

Nuntă surpriză în showbizul românesc. Pepe este cel mai fericit, gestul superb al artistului EXCLUSIV
Nuntă așteptată în showbiz-ul românesc.

Pepe o consideră pe Yasmine, mama fiului său, drept soția sa, chiar dacă cei doi nu s-au cununat încă. Aceștia au fost prezenți la nunta nepotului artistului, care a avut loc în aceeași locație unde acesta s-a însurat cu Raluca Pastramă, fosta sa soție, mama fetițelor sale. Pepe a urcat pe scenă cu fiul său cel mic, de doar câteva luni, dar și cu Rosa, fetița sa, care pare că-i moștenește talentul artistic.

Nuntă uriașă în showbiz-ul românesc: Pepe este cel mai fericit

Nuntă mare la acest sfârșit de săptămână în familia lui Pepe. Giuliano, nepotul artistului, fiul fratelui său cel mare, Gianni, s-a căsătorit cu Alice iar evenimentul a avut loc într-o locație dragă acestuia, în restaurantul în care Pepe s-a însurat cu Raluca Pastramă, fosta sa soție, mama fetițelor sale.

Evenimentul a fost unul de cinci stele, în care mirii au respectat o parte dintre tradițiile românești privind căsătoria. Mirele a fost bărbierit și îmbrăcat acasă, de față cu unchiul său, iar miresei i s-a scos năframa, pe care a dăruit-o unei alte tinere.

Pepe junior, pe scenă în brațele artistului

Unul dintre cele mai impresionante momente, pe lângă cel al tortului, a fost acela în care Pepe a urcat pe scenă cu fiul său cel mic, de doar câteva săptămâni, alături de Rosa, fetița sa, care pare că-i moștenește talentul artistic. De altfel, micuța a apărut și într-un videoclip lansat de tatăl său, în care, alături de acesta, a interpretat refrenul.

  • Foarte atent cu mama fiului său

De-a lungul serii, Pepe a fost extrem de atent cu Yasmine, mama fiului său, pentru ca acesteia să nu-i lipsească nimic. El a prezentat-o invitaților drept soția sa, semn că și acesta se pregătește de nuntă. Iubita sa este foarte apropiată nu doar de fiicele sale din căsătoria cu Raluca, ci de întreaga lui familie, care a îndrăgit-o încă de când au cunoscut-o.

Trei frați și o soră

Pepe are o familie extrem de unită, care i-a fost mereu alături. Artistul se înțelege de minune cu cei doi frați ai săi, Gianni și Miguel, dar și cu sora sa, Loredana, de profesie avocat. Membrii familiei Pascu obișnuiesc să-și spună „La Famiglia”.

Tatăl artistului este Ion Talent, iar mama sa, Tatiana, se bucură de o mare apreciere din partea copiilor și a nepoților săi. Toată familia obișnuiește să se reunească la evenimente importante, iar rudele artistului o cunosc pe Yasmine, iubita acestuia încă de la începutu relației lor.

Cine este Yasmine, iubita lui Pepe?

Iubita lui Pepe este cunoscută în rândul vedetelor din Capitală, dat fiind faptul că este un make-up artist căutat. Aceasta a colaborat cu mai mulți artști cunoscuți pentru videoclipuri muzicale, printre acestea numărându-se chiar și Pepe! Prin intermediul meseriei, ea l-a cunoscut și pe solist, în urmă cu ani buni!

Yasmine a activat și ca model. Relația sa cu Pepe a început la scurt timp după divorțul artistului, de mama copiilor săi, Raluca. Artistul a postat primele poze cu fiul său, în timp ce-l hrănește cu biberonul, chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea pe care acesta o prezintă la Antena 1.