Poze cu fiul lui Pepe, făcute publice de artist. Micuțul are ochii superbi FOTO

Poze cu fiul lui Pepe, făcute publice de artist. Micuțul are ochii superbi FOTO
Poze cu fiul lui Pepe: cum arată micuțul?

Pepe este extrem de fericit! Acesta este foarte transparent cu fanii și nu s-a ferit să îl arate pe micuțul lui în recentele postări de pe InstaStory. Prezentatorul de la emisiunea ,,Te cunosc de undeva” avea zâmbetul până la urechi și era vizibil mândru de moștenitorul său. Vedeta a ales să îl filmeze pe micuț în brațele surorilor mai mari pe care le are din mariajul eșuat cu Raluca Pastramă. Iată cum arată micuțul!

Cum arată fiul lui Pepe: artistul nu s-a ferit să îl arate fanilor

Pepe trece prin clipe extraordinare. Prezentatorul emisiunii ,,Te cunosc de undeva” a devenit tată pentru a treia oară și este foarte mândru de unicul lui moștenitor.

Yasmine Ody i-a adus pe lume un băiețel sănătos și frumos chiar la începutul lunii acesteia. Artistul nu se ferește să împărtășească momentele unice din viața sa cu internauții, așa că se pozează cu copiii și iubita de câte ori are ocazia și postează amintirile pe rețelele de socializare.

”Cu băiatul meu”, a scris acesta în dreptul fotografiei. Prezentatorul TV mărturisea cu săptămâni în urmă că așteaptă momentul potrivit pentru a-l arăta public pe fiul său. Iată că fanii nu au avut mult de așteptat!

,,Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe YouTube.

„El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu”

„El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu”, a spus prezentatorul TV în urmă cu ceva timp. Artistul s-a hotărât să îi pună micuțului numele de scenă care i-a adus noroc și cu care s-a făcut cunoscut în muzică.

Vedeta mai are două fete din mariajul cu Raluca Pastramă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar în august în același an a venit pe lume Maria.

Cei doi soți s-au cununat religios pe 21 iulie 2014, ulterior Rosa Alexandra a venit pe lume un an mai târziu. Pepe și Raluca au ales să meargă pe drumuri separate în 2021.

Bărbatul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu în perioada dintre 2006-2011. Actrița și iubitul solist s-au despărțit cu mare scandal. Anii au trecut, iar cei doi au ajuns să uite de subiectul care era pe primele pagini ale ziarelor atunci.