14 aug. 2023 | 17:13

Nuntă surpriză în showbiz-ul românesc! Celebra cântăreață s-a logodit cu noul iubit, după un divorț tumultos VIDEO

Monden
Nuntă surpriză în showbiz-ul românesc! Celebra cântăreață s-a logodit cu noul iubit, după un divorț tumultos VIDEO

După un divorț tumultos de partenerul său, presărat cu multe neînțelegeri, cântăreața a decis să își refacă viața amoroasă. L-a cunoscut pe iubitul său turc, care acum a cerut-o în căsătorie. Frumoasa artistă a acceptat fără să stea pe gânduri. Foto

Cântăreața care s-a logodit cu iubitul turc

La doar câteva luni după un divorț tumultos de fostul său partener de viață, Otilia Bilionera l-a cunoscut pe iubitul său, un om de afaceri pe nume Bekir. S-a întâmplat în luna august 2022. El locuia atunci în Turcia, iar ea în România. S-au vizitat reciproc pe parcursul relației.

Pentru că a fost o relație mai mult sau mai puțin la distanță, se pare că cei doi au trecut și printr-o despărțire. Iată, însă, că destinul a avut alte planuri pentru ei, fiindcă bărbatul, care e cu cinci ani mai mic decât Otilia Bilionera, a cerut-o în căsătorie.

Nu este primul iubit al cântăreței care este turc. De altfel, chiar ea a recunoscut că s-a îndrăgostit de mai multe ori de bărbați turci. A încercat să nu o mai facă, însă se pare că tot acolo o trage ața. Nu a reușit să se îndrăgostească de nimeni din țara noastră, potrivit spuselor sale.

Noul partener al Otiliei Bilionera, pe nume Bekir, are 26 de ani. Este frumos, brunet, înalt și are ochii verzi, potrivit dezvăluirilor făcute de cântăreață. El este cel care i-a cucerit inima, fiindcă atunci când a pus marea întrebare, artista a zis pe loc „Da!”, fără să stea pe gânduri.

Care este prima imagine după logodnă

Otilia Bilionera este foarte activă pe platformele sociale, unde și-a construit o comunitate de peste 1 milion de urmăritori. Tânăra artistă a făcut publică o imagine în care apare pe degetul inelar cu un inel cu safir, imediat după ce s-a logodit. Se pare că evenimentul a făcut-o foarte fericită.

Cântăreața româncă a notat și un scurt mesaj, în dreptul fotografiei.

„Nu am fost niciodată mai sigură ca acum”, a scris artista, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și articolul: Otilia Bilionera, schimbare radicală după despărțirea de iubitul arab. E de nerecunoscut: „Problema este să nu dau în alte belele” EXCLUSIV

Rămâne de văzut când va avea loc nunta dintre Otilia Bilionera și partenerul său. Un lucru e cert: artista în vârstă de 30 de ani își dorește să aibă copii, neapărat un băiețel. A mărturisit că se simte pregătită pentru acest eveniment, de acum începând numărătoarea inversă.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un dezastru total!”
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
O MARE COMPANIE a luat decizia finală. Vrea să vină și SĂ BAGE BANI în România
Capital.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se MODIFICĂ CNP-UL! Anunț bombă al MAI privind actele de IDENTITATE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro