Nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Se anunţă un eveniment cu lux. Cu cine se căsătoreşte nepotul latifundiarului

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Se anunţă un eveniment cu lux. Cu cine se căsătoreşte nepotul latifundiarului
Gigi Becali se pregătește de un eveniment special în familia sa, unul dintre nepoții preferați urmând să se căsătorească

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB are parte numai de evenimente plăcute în ultima perioadă. După succesul de public obținut de echipa pe care o finanțează, în meciurile din Conference League, latifundiarul va fi martor și la căsătoria unuia dintre nepoții săi favoriți, pe care îl are partener chiar și-n cadrul clubului roș-albastru.

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB se pregătește de un eveniment ce se anunță spectaculos. Deși a declarat că nu mai ia parte la vreo petrecere, latifundiarul este prezent la cununia religioasă, acolo unde este invitat. Așa a fost cazul și la căsătoria Mariei Iordănescu, sora actualului selecționer al naționalei, cu Teodor Măgurenu, din luna mai.

„Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea la distracţie. La mine, gata. După aia vreţi să se spună „uite, dom’le, are blat pe la echipa naţională”? Cine ştie, vreun dosar penal”! Eu i-am spus că nu vin decât la biserică. Eu nu mai merg la petreceri”, a spus Gigi Becali, la acea vreme, pentru as.ro.

Se anunţă un eveniment cu lux

Acum, Gigi Becali se pregătește de nunta unuia dintre nepoții preferați, Vasile Geambazi, scrie click.ro. Acesta este fiul Domnicăi, sora patronului FCSB și al lui Constantin Geambazi, cel pe care Becali l-a trecut în acte ca patron al clubului roș-albastru în perioada în care a fost în inchisoare.

Vasile Geambazi a divorțat de fosta lui soție, Alina, cu care are doi copii. Despărțirea oficială a avut loc fără mare tam-tam, pe cale amiabilă, la notar, în 2019. El a avut mai multe relații, până a întâlnit-o pe jurnalista Gabriela Pavel, cu care formează un cuplu de 3 ani.  Gabriela Pavel s-a retras de ceva vreme din presă, dar nu a părăsit definitiv domeniul, deoarece a trecut în Public Relations.

În plus, și-a deschis propria sa afacere, care pare să meargă destul de bine. Fosta jurnalistă are o cafenea pe Bulevardul Decebal din București, iar frumusețea ei l-a făcut pe Vasi Geambazi să se îndrăgostească pe loc. Gabriela Pavel este fostă Miss Press.

Cu cine se căsătoreşte nepotul latifundiarului

Viitoarea soție a nepotului lui Becali se înțelege de minune cu Alexandrina Becali, mama latifundiarului din Pipera, care i-a luat locul în sufletul ei bunicii sale, pe care a pierdut-o cu mai mulți ani în urmă.

„Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet. Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea”, a mărturisit Gabriela Pavel, emoționată, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar în fața bisericii ridicată de Becali în Pipera.

Vasile Geambazi este patronul grupării Unirea Constanța care a luat naștere după fuziunea Viitorul-Farul, din vara trecută. Unirea a ocupat locul din Liga a 2-a lăsat liber de echipa patronată de Gică Hagi.