Gigi Becali, replică savuroasă după ce s-a aflat că o să dea două tone de brânză pentru nunta lui George Simion. „I-am zis că are mulți oameni acolo”

Gigi Becali, replică savuroasă după ce s-a aflat că o să dea două tone de brânză pentru nunta lui George Simion. „I-am zis că are mulți oameni acolo”
Gigi Becali i-a promis lui George Simion că îi dă 2.000 de kilograme de brânză pentru nunta de pe 27 august

Gigi Becali a recunoscut că o să dea două tone de brânză pentru nunta lui George Simon. Liderul AUR o să aibă 15.000 de invitați la evenimentul programat pe 27 august, iar patronul FCSB s-a gândit să-i dea o mână de ajutor. Brânza nu este însă de la oile pe care le crește aproape de casa lui din Pipera.

Gigi Becali nu merge la nunta lui George Simion, dar îi dă două tone de brânză

Gigi Becali este în relații foarte bune cu George Simion. L-a lăsat să-și facă sediu pentru partid în unul dintre spațiile sale și a dezvăluit că mama lui l-a îndemnat să voteze cu AUR, în urma discuțiilor de la biserică.

Patronul FCSB a aflat că George Simion se însoară pe 27 august și a decis să-l ajute cu meniul. Liderul AUR se așteptă ca la acest eveniment să fie peste 15.000 de invitați. Înscrierile se fac pe site-ul lui.

„Da, îi voi da două tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: «Bă, eu la nuntă nu vin!». Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Patronul FCSB trimite din brânza de la oile lui și la echipa de fotbal, pentru jucători. De data aceasta, pentru nunta politicianului, a apelat la un cioban.

„Nu am eu atâta brânză, eu fac doar pentru mine. Este un cioban de la Sibiu care are vreo 5.000 de oi și i-am zis să ducă la nuntă. Nu știu cât, poate o tonă îi ajunge, să vedem câți oameni sunt. Dar câtă brânză are nevoie, o dau eu, cadou de nuntă.

Am mâncat și eu de la ciobanul ăla. El vinde la București, eu mă întâlnesc cu el la Biserică, în fiecare zi. E din familie de ciobani, au acolo… Mi-a adus și mie o dată o putină de brânză și mi-a plăcut. I-am și zis că atunci când am nevoie iau de la el”, a mai precizat finanțatorul FCSB.

George Simion își organizează nunta în comuna Măciuca. Va avea 42 de perechi de nași.

Urmăriți Playtech.ro și pe