Cum s-a îmbrăcat Gigi Becali la nunta Mariei Iordănescu. Patronul FCSB a fost în centrul atenției FOTO

Cum s-a îmbrăcat Gigi Becali la nunta Mariei Iordănescu. Patronul FCSB a fost în centrul atenției FOTO
Gigi Becali, apariție elegantă și extravagantă la nuntă

În familia Iordănescu a fost zi mare. Fiica celebrului fost selecționer al Naționalei României, Anghel Iordănescu a făcut pasul cel mare. În cadrul unei ceremonii fastuoase, Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu s-au cununat religios. Momentul a fost oficiat de un sobor de 9 preoți. La unicul moment din viața Mariei Iordănescu a participat și fratele acesteia, Edi Iordănescu, dar și omul de afaceri Gigi Becali. Ca de obicei, patronul FCSB a ieșit în evidență prin ținuta sa.

Sărbătoare mare în familia Iordănescu

Fostul mare selecționer al Naționalei României, actualmente consilier general al Municipiului București, a trăit momente pline de emoție. Fiica acestuia, Maria și logodnicul Teodor Măgureanu au spus da în fața unui sobor de nu mai puțin de 9 preoți. Cununia religioasă, cu mare fast de altfel, a strâns în jurul familiei prietenii și apropiații acestora. Edi Iordănescu, tot fost selecționare de Națională, a participat și el la nunta surorii sale.

În urmă cu un an, în septembrie, pe vremea când Edi era antrenor la FCSB, Gigi Becali acceptat rolul de naș la cununia civilă a Mariei cu Teodor Măgureanu. Dar, după despărțirea furtunoasă dintre cel doi, patronul FCSB a decis să nu mai oficieze rolul de naș la cununia religioasă. Dar, Gigi Becali, cel care ar fi trebuit să le fie naș de cununie, a fost cel care a ieșit în evidență.

Gigi Becali, apariție elegantă și extravagantă la nuntă

Este cunoscut faptul că patronul FCSB nu se dă la  o parte când vine vorba de eleganță, și chiar extravaganță uneori.

Nici de data asta nu a fost diferit, Gigi Becali apărând la cununia religioasă a Marie Iordănescu îmbrăcat într-un costum, clar extrem de scump, de culoare crem, fiind asortat cu o cămașă albastră cu încrustații aurii.

Gigi Becali a reușit, încă odată, să atragă privirile celor din jurul său prin apariția extrem de elegantă de la cununia religioasă, conform Playsport.ro.

La cununia civilă din septembrie, patronul FCSB a fost văzut la fel de elegant, numai că atunci alesese un costum negru, asortat cu o cămașă roz.

Un alt moment surprins atunci a fost lipsa ortezei, având în vedere că Gigi Becali suferise un mic accident la mâna stângă. Tot atunci, Gigi Becali confirma faptul că Maria Iordănescu l-ar fi rugat să-i fie naș:

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere.

Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Deși cearta dintre Becali și Edi Iordănescu s-a stins, decizia de a nu le mai fi naș la cununia religioasă, a luat pe multă lume prin surprindere.

În cele din urmă totul a decurs bine, iar Gigi Becali, așa cum promitea, a mers doar la biserică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI