Nuntă în showbiz la niciun an de relație. Ce mare cântăreață divorțată a zis „Da!” din nou

Nuntă în showbiz la niciun an de relație. Ce mare cântăreață divorțată a zis „Da!” din nou
Bat clopote de nunta pentru aceasta vedeta

Fericire mare pentru o artistă foarte iubită de români. Vedeta trăiește niște momente speciale alături de bărbatul iubit. După ce a fost cerută în căsătorie recent, bruneta face și nuntă. Cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că partenerul ei a făcut pasul cel mare. Vestea a fost dată de cântăreață pe rețelele sociale. Despre cine este vorba? Te-ai fi gândit la ea?

O mare artistă se pregătește de nuntă

La niciun an de relație cu iubitul ei, o solistă care face atmosferă la concerte și nunți se mărită. Bruneta a fost surprinsă plăcut cu un inel încrustat cu diamante, șampanie și declarații de dragoste. Pentru că un moment special nu putea trece fără să fie împărtășit cu fanii, interpreta de muzică de petrecere a postat imaginile pe internet. Miercuri seară, aceasta a dat de înțeles că și-a găsit nași de nuntă.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș vor spune „Da!” mai devreme decât am fi crezut. Cuplul are și nași de cununie. Este vorba despre niște prieteni apropiați, care, evident, au acceptat să le fie lui Carmen și Marian părinți spirituali.

Carmen de la Sălciua se mărită

Veste uriașă în showbiz. Bat clopote de nuntă pentru Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș. În urmă cu două luni, iubitul cântăreței a cerut-o în căsătorie în Dubai, unde se aflau în vacanță, iar vedeta a acceptat emoționată. Dar surpriză! Cununia va avea loc mai devreme decât ne-am fi așteptat, deoarece aceștia și-au ales deja nașii.

Are nași de cununie

Carmen și Marian i-au ales pe cei mai buni prieteni să le fie părinți spirituali. Cuplul s-a dus cu tort la ei, iar răspunsul lor a fost „Da”. Ocazia a fost sărbătorită cu șampanie și felicitări, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale, spre bucuria fanilor (Vezi FOTO în GALERIE).

„Să fie într-un ceas bun”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instastory, în timp ce închina paharul de șampanie cu viitorii nași.

Carmen și Marian nu se află la prima căsătorie

Din cauza programului încărcat, având toate weekend-urile ocupate cu evenimente muzicale, bruneta a dezvăluit, în urmă cu două luni, că petrecerea de nuntă se amână, dar speră ca măcar cununia religioasă să o facă mai devreme. Iar acest pas se apropie, după cum demonstrează pozele dezvăluite pe internet.

Carmen de la Sălciua a mai fost căsătorită în anul 2017. Artista a făcut nuntă cu un cunoscut artist de la noi, coleg de breaslă cu interpreta de muzică de petrecere, dar relația nu a funcționat și au ajuns la divorț. Și iubitul ei a avut o căsnicie eșuată, în ianuarie pronunțându-se divorțul dintre el și fosta soție.

Urmăriți Playtech.ro și pe