Cum arăta Carmen de la Sălciua, înainte de intervențiile estetice. Era total schimbată, nu o recunoști

Cum arăta Carmen de la Sălciua, înainte de intervențiile estetice. Era total schimbată, nu o recunoști
Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de intervențiile estetice?

Carmen de la Sălciua este un nume cunoscut românilor. Mulți îi adoră muzica, iar succesul ei se poate vedea în numărul uriaș de vizualizări de pe YouTube. Solista a fost transparentă cu fanii și a mărturisit că a călcat de-a lungul timpului pragul cabinetului medicului estetician. Bruneta a mai povestit că avea multe nesiguranțe care nu o făceau să se simtă bine, așa că a decis în cele din urmă să intervină pentru o serie de schimbări. Puțini mai sunt cei care știu cum arată înainte. Ce look avea vedeta?

Ce operații estetice are Carmen de la Sălciua: cum arătă artista înainte?

Carmen de la Sălciua pare că a cunoscut succesul în muzică peste noapte. Cu toate astea, doar fanii ei știu că bruneta a iubit muzica din copilărie.

Aceasta a devenit cunoscută după ce un video cu ea în care o imita pe Andra și alte personalități din muzică a devenit viral. Carmen a trecut rapid de pe muzică populară pe muzică de petrecere, ulterior a venit în prim-plan în rolul de iubită.

Cea din urmă a trăit o poveste tumultoasă de dragoste alături de Culiță Sterp, cântăreț cu care s-a și căsătorit. Schimbările au curs lin în viața ei. Aceasta se pare că este împăcată cu alegerile făcute, a șters trecutul cu buretele și acum este deschisă să își trăiască o nouă dragoste departe de ochii curioșilor.

  • Vezi Galeria FOTO

Ce și-a făcut?

Fanii au apreciat-o mereu pentru sinceritatea sa, dar și pentru faptul că nu s-a jenat niciodată să spună că a fost înșelată, că a făcut greșeli în anumite momente sau că a avut complexe pe care le-a rezolvat. Transformarea ei este mai mult decât evidentă, mai cu seamă că acum se vede fericirea de pe chipul ei.

Astfel, artista și-a injectat acid hialuronic în buze, și-a făcut o rinoplastie, și-a pus fațete dentare și a mai intervenit ușor la nivelul feței. S-a zvonit că și-ar fi pus și implant mamar, dar solista a negat mereu acest lucru.

,,Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vede”

,,Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc!

De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vedea! Din păcate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram, la momentul respectiv.