Ce a spus Carmen de la Sălciua despre divorțul iubitului său. Situația ireală în care se află

Ce a spus Carmen de la Sălciua despre divorțul iubitului său. Situația ireală în care se află
Carmen de la Sălciua, noi detalii despre divorțul iubitului său

Carmen de la Sălciua se confrunta cu numeroase critici în momentul în care internauții aflau că este implicată într-o relație cu un bărbat însurat. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit de nenumărate ori că iubitul său nu mai formează un cuplu cu fosta parteneră, așteptând divorțul.

Ce s-a aflat despre iubitul lui Carmen de la Sălciua

Iubitul cântăreței a așteptat să se despartă oficial de fosta parteneră. Iată că divorțul a avut loc în urmă cu doar câteva zile, astfel că fosta soție a bărbatului care a cucerit-o pe Carmen de la Sălciua a spus ce s-a întâmplat în sala de la tribunal. Acesta a fost însoțit de artistă când a ajuns la instanță.

„El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat.

A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele.

O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata. Nu mă așteptam să se termine. El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut.

Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul.”, a transmis fosta soție pentru Antena Stars.

Ce a explicat Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a aflat ce a spus fosta soție despre partenerul său, astfel că a venit cu noi dezvăluiri. Vedeta a explicat că bărbatul care a cucerit-o și-a dorit să divorțeze într-o notă cât mai pașnică pentru a putea să își refacă viața în liniște. Acesta nu și-a dorit să aibă parte de un război în instanță.

„Lucrurile s-au rezolvat, pentru că el a luat decizia să fie totul așa pe pace, ca să se termine, să ne putem vedea de viața noastră.

Era mai simplu, decât să continuăm un război care poate dura poate și un an de zile. A ales să se termine într-o notă mai pașnică, să-și asume toată vina, pentru că în felul ăsta totul se termină mai repede.”, a explicat Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.

„Suntem într-o relație de 3 luni și ceva”

Marian a devenit un bărbat liber, astfel că acesta poate să își facă planuri alături de noua lui parteneră, Carmen de la Sălciua. Totuși, cântăreața a punctat că este mult prea devreme să discute despre căsătorie și copii, ținând cont că relația cu noul partener a început cu doar câteva luni în urmă.

„Este liber acum. Nu am avut timp să facem planuri.

Îmi imaginam oricum că situația se va fi rezolvat, uite că s-a și rezolvat până la urmă, dar nu pot să spun că mi-am făcut încă planuri, pentru că suntem într-o relație de 3 luni și ceva.

E prea devreme întrebarea cu căsătorie sau copil, pentru că atunci când va fi cazul, cu siguranță, eu voi posta, având în vedere că postez orice eveniment plăcut sau neplăcut din viața mea.”, a mai zis vedeta.

De asemenea, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că a venit alături de iubitul său, însă a așteptat afară, în mașină. Vedeta a mărturisit că nu a interacționat cu fosta soție a partenerului său, deși a văzut-o în fața tribunalului.