Numerologie cu Mihai Voropchievici. Cine trebuie să se căsătorească, obligatoriu, până la 28-30 de ani

Numerologie cu Mihai Voropchievici. Cine trebuie să se căsătorească, obligatoriu, până la 28-30 de ani
Numerologie cu Mihai Voropchievici. Cine trebuie sa se casatoreasca, obligatoriu, pana la 28-30 de ani

Mihai Voropchievici tocmai a făcut anunțul pe care toți tinerii îl așteptau. Cine sunt persoanele care trebuie să se căsătorească până la 30 de ani, dacă vor să aibă o viață fericită și împlinită. Poți afla asta calculându-ți cifra destinului. Verifică acum, mai jos, dacă te numeri printre cei care sunt obligați să ajungă în fața altarului până la schimbarea celui de-al treilea prefix al vârstei.

Cine trebuie să se căsătorească, obligatoriu, până la 28-30 de ani

Se spune că astrele se joacă puțin cu mințile celor care cred în numerologie și horoscop, dar, pe de altă parte, unii oameni sunt fermi convinși că destinul lor este scris în stele.

Numerologul Mihai Voropchievici rupe tăcerea și spune adevărul despre perioada optimă de a ajunge în fața altarului. Potrivit specialistului, persoanele care au cifra destinului 5 sunt cele care trebuie să se căsătorească până ce împlinesc 30 de ani. De ce? Motivul este destul de simplu, spune el.

„Cei care au cifra de destin 5 au un curaj nebunesc în a-și căuta partenerul, e cea mai năbădăioasă cifră, lor le e foarte greu să găsească ceva pe calapodul lor, ceva care să-i mulțumească din toate punctele de vedere.

Ei trebuie să se căsătorească până la 28 de ani, maxim 30, că pe urmă greu găsesc, că sunt niște ciufuți. Au cel mai mare procent de egoism. Cheia fericirii: căsătoria timpurie și nu mai căutați prea mult”, a spus numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Cum poți afla care este cifra destinului tău

Este foarte simplu să îți afli cifra destinului. Fiecărei litere din alfabet îi corespunde o cifră sau număr. Tot ce trebuie să faci este să aduni fiecare cifră în parte din numele și prenumele tău, pentru a ajunge la cifra destinului.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A B C D E F G H I

J K L M N O P Q R

S T U V W X Y Z

Cum calculăm? Simplu. Dacă te numește, de exemplu, Ana Popescu vei calcula astfel:

ANA 1+5+1 = 7
POPESCU 7+6+7+5+1+3+3=32=3=2=5

La final aduni doar sumele fiecărui nume, mai exact: 7+5=12=1+2=3. Da, așa cum ai ghicit, cifra destinului tău este 3. Pentru persoanele care au două sau mai multe prenume, ideea este să le pui pe toate la socoteală. Chiar dacă va dura mai puțin, pentru ca cifra destinului să fie calculată într-un mod corect trebuie să le scrii pe toate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI