Cifra destinului. Cum se calculează și ce secrete îți poate dezvălui

Cifra destinului. Cum se calculează și ce secrete îți poate dezvălui
Cifra destinului. Cum se calculează și ce secrete îți poate dezvălui

Deşi nu ţi-ai fi închipuit vreodată, fiecare persoană are o cifră a destinului. Experţii în numerologie îţi explică exact ce înseamnă aceasta şi cum o poţi calcula. Aceştia spun că numele primit la naştere poate oferi multe indicii legate de provocările prin care trebuie să treci pe parcursul vieţii.

Cifra destinului, importantă pentru a afla detalii despre viaţă

Aşa cum data naşterii îţi poate influenţa destinul, specialiştii în numerologie explică faptul că şi numele îţi poate oferi informaţii importante despre ceea ce te aşteaptă în viitor. De asemenea, cifra destinului te ajută să te cunoşti mai bine, ba chiar ai toate şansele să îţi îmbunătăţeşti traiul dacă ţii cont de anumite lucruri. Tot ce trebuie să faci este să o calculezi şi să afli recomandările experţilor în domeniu.

Scrie pe o foaie numele complet. Apoi, trebuie să aduni, separat, cifrele din fiecare prenume sau nume de familie. Iată care este numărul care corespunde literelor din alfabet:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A B C D E F G H I

J K L M N O P Q R

S T U V W X Y Z

Aşadar, dacă numele tău este Ana Popescu vei calcula astfel:

ANA 1+5+1 = 7
POPESCU 7+6+7+5+1+3+3=32=3=2=5

La final aduni doar sumele fiecărui nume, mai exact: 7+5=12=1+2=3. Astfel, cifra destinului este 3.

Cifra destinului. Cum se calculează și ce secrete îți poate dezvălui
Cifra destinului. Cum se calculează și ce secrete îți poate dezvălui

Ce spune cifra destinului despre tine

1 Ai încredere în tine, nu evita să îţi exprimi părerea! Ai toate şansele să devii un Numărul 1 în domeniul tău de activitate. Lasă gura lumii să vorbească şi concentrează-te pe ceea ce contează. Mare grijă, însă, nu deveni egoist, e posibil să rămâi fără prieteni!

2 Ai fi un psiholog excelent având în vedere că toţi apropiaţii apelează la sfaturile tale ori de câte ori întâmpină probleme. Ştii să găseşti calea de mijloc, astfel încă să nu aibă nimeni de suferit. Experţii în numereologie îţi recomandă să socializezi cât mai mult!

3 Eşti o fire exuberantă, aşadar meseriile în care eşti nevoit să vorbeşti în public sau să fii în centrul atenţiei ţi se potrivesc mănuşă. De asemenea, eşti înzestrat cu talent artistic, indiferent că este vorba despre pictură, muzică sau scris. Eşti o fire boemă şi sensibilă, motiv pentru care criticile te pot face uşor să suferi.

4 Ţi se potriveşte o slujbă de manager pentru că eşti extrem de organizat. Cele mai multe responsabilităţi îţi revin ţie şi reuşeşti mereu să le duci la bun sfârşit. Nu uita, însă, să te ocupi şi de tine!

5 Te adaptezi foarte uşor în orice situaţie. Îţi place să lucrezi cu oameni şi să negociezi. Nu suporţi, însă, să ţi se spună ce ai de făcut, aşa că eşti mereu în căutare de senzaţii noi. Fii deschis la sfaturile celor din jur!

6 Lucrul în echipă ţi se potriveşte de minune, motiv pentru care numerologii îţi recomandă să găseşti un domeniu în care să ai colegi pe care să te bazezi. Atenţie, nu deveni prea generos cu cei din jur, poate fi o slăbiciune!

7 Eşti potrivit pentru o meserie legată de copii sau de cercetare. Ai un simţ fin al observaţiei şi multă răbdare. Nu neglija, însă, relaţiile cu cei din jur pentru a nu părea arogant.

8 Poziţiile administrative cu multă răspundere sunt exact ce îţi trebuie. Îţi doreşti să câştigi mulţi bani şi să ai o carieră de succes. Secretul este să nu devii egoist.

9 Debordezi de energie şi optimism, motiv pentru care te implicit mereu în acţiuni de voluntariat. Eşti acolo unde este nevoie de tine. Meseria care ţi se potriveşte cel mai bine poate fi legată de medicină. Nu îi neglija pe cei apropiaţi, însă!