Numeroase restricții pentru Simona Halep! Anunțul făcut de organizatorii US Open

Simona Halep ar urma să fie cap de serie numărul 1 dacă alege să participe la US Open 2020

Simona Halep a decis în ultimul moment să se înscrie la US Open 2020, competiție care va avea loc în perioada 31 august – 13 august. Românca va aștepta până aproape de startul competiției pentru a decide dacă va face deplasarea la New York. În cazul în care nu se retrage în ultima clipă, Halep va fi supusă unor reguli extrem de stricte. Federația Americană de Tenis (USTA) a anunțat ce măsuri se vor lua la actuala ediție a competiției de Grand Slam. Vor fi restricții foarte importante provocate de pandemia de coronavirus.

Simona Halep va fi cap de serie numărul unu la US Open 2020, dacă decide să meargă la New York

Toți jucătorii care vor participa la US Open 2020 vor fi testați încă de la aterizarea pe aeroportul din New York. Apoi vor fi izolați la două hoteluri oficiale ale competiției, aflate în apropiere. Vor avea voie să meargă spre complexul de la Flushing Meadows doar după ce sosesc rezultatele testelor. Cu condiția, desigur, ca acestea să fie negative.

Un al doilea test se va face la 48 de ore după sosirea la New York. Dacă vreunul dintre aceste teste este pozitiv, sportivul în cauză este exclus din turneu. Și plasat în izolare timp de zece zile. Se va recurge la excluderea din turneu și pentru cei care părăsesc hotelul fără aprobare. Sportivii care aleg să închirieze o casă în apropierea complexului, sunt obligați să achite pentru pază în permanență. Nu au voie să primească vizitatori și nici să iasă fără aprobare.

Fiecare jucător va avea dreptul să își aducă în SUA un staff format din trei persoane. Dar doar unul dintre cei trei va avea acces în vestiar. De asemenea, nu mai mult de 30 de jucători vor avea acces în același timp în vestiare. Dacă va accepta aceste reguli și va merge la New York, Simona Halep va fi cap de serie numărul 1. Ashleigh Barty nu s-a înscris pentru US Open 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI