Numele secret pe care îl are Kate Middleton. Îl folosește doar în anumite situații

Numele secret pe care îl are Kate Middleton. Îl folosește doar în anumite situații
Porecla folosită în timpul primilor ani de căsnicie

Recent, presa britanică a scos la iveală un mic secret pe care îl are Kate Middleton. Conform acesteia, confirmat de altfel de Casa Regală, s-a aflat care este numele secret pe care îl are Kate Middleton. Ducesa de Cambrige îl folosește doar în anumite situații, mai spun jurnaliștii britanici.

Casa Regală confirmă numele secret pe care îl are Kate Middleton

Familia regală este una dintre cele mai urmărite și iubite familii din lume. Fie că unul dintre ei face un comentariu public, fie că regina are o apariție surpriză, fanii familiei regale rareori ratează un truc.

Ținând cont de acest lucru, Kate Middleton se află pe primele locuri pe listele oamenilor. Mai ales atunci când vine vorba de alegerea unui membru regal „preferat”.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, va fi obișnuită să fie în lumina reflectoarelor. Cu toate astea,  va fi iertată dacă va încerca să se dea la fund din când în când.

De fapt, se pare că Ducesa are un nume secret pe care îl folosește atunci când iese la cumpărături și nu vrea să fie recunoscută.

Se pare că această tendință a început atunci când ducesa nu a putut să plătească un articol pentru că își uitase poșeta. Așa că a trebuit să îl rezerve sub un nume secret, relatează The Mirror.

Kate Middleton încerca să cumpere un costum de baie într-un magazin de sporturi nautice numit Funsport, aflat în apropierea casei sale. Când vânzătorul a întrebat-o cum o cheamă, ducesa a răspuns: „Mrs Cambridge”.

„El [Bucky] a fost mulțumit cu asta, dar apoi a scos un pix și a cerut numele ei. Asta se întâmpla în primii ani ai căsătoriei ei cu Prințul William.”, declara o sursă la vremea respectivă pentru The Mirror.

Porecla folosită în timpul primilor ani de căsnicie

Prima dată când Kate a folosit această poreclă a fost în timpul primilor ani de căsnicie cu Prințul William. La scurt timp după nunta cuplului, în 2011, ducele de Cambridge a fost staționat în Anglesey, în Țara Galilor, în cadrul RAF.

Pentru a fi mai aproape de duce, Kate a închiriat o fermă din apropiere. Ducesa era adesea văzută de locuitori trecând pe la magazinele din apropiere. Aceasta nu este singura proprietate la care cuplul regal și-a petrecut timpul de-a lungul anilor, deoarece se spune că Will și Kate au avut unele dintre cele mai romantice momente petrecute la o căsuță cu trei dormitoare numită Tam-na-Ghar, atunci când o vizitau în timpul vacanțelor lor universitare. Cei doi se bucurau de plimbări la țară și luau masa împreună.