24 sept. 2021 | 15:54

Ce au făcut Emma Răducanu și Ducesa de Cambridge împreună. Te așteptai la asta?

Sport
Ce au făcut Emma Răducanu și Ducesa de Cambridge împreună. Te așteptai la asta?
Ce au făcut Emma Răducanu și Ducesa de Cambridge împreună.

Ce au făcut Emma Răducanu și ducesa de Cambridge împreună. Cele două s-au întâlnit chiar azi. De altfel, Kate Middleton s-a întors la îndatoririle sale după vacanța anuală de vară.

Ce au făcut Emma Răducanu și Ducesa de Cambridge împreună

Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, și Kate Middleton s-au întâlnit și au jucat împreună o partidă de tenis pe o arenă din Londra. Ea s-a echipat corespunzător, purtând o fustă albastră de tenis și o jachetă cu fermoar asortată, pentru întîlnirea de la Centrul Național de Tenis din Londra.

De asemenea, ducesa i-a întânit și pe Joe Salisbury, care a câștigat titlul de dublu masculin la US Open alături de americanul Rajeev Ram, dar și pe Gordon Reid și Alfie Hewett, campionii la dublu în scaun cu rotile.

De precizat este că Kate Middleton este pasionată de tenis și este adesea prezentă la competițiile mari desfășurate în Marea Britanie.

Despre Emma Răducanu, jucătoarea de tenis în vârstă de 18 ani, de origine româncă, ea este în centrul atenției după victoria istorică de la US Open, unde a devenit prima câștigătoare venită din calificări.

Emma Răducanu a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială

Amintim că pentru succesul ei, Emma a fost felicitată, între alţii, și de Regina Elisabeta a Marii Britanii, dar și de fostele mari campioane ale tenisului. Martina Navratilova şi Billie Jean King.

„A însemnat totul pentru mine să primesc un mesaj direct de la Majestatea Sa. Pentru mine reprezintă un model extraordinar, ca și pentru țară. Mă onorează foarte tare că am primit scrisoarea sa, sunt foarte recunoscătoare și mă bucur că mi-a observat performanța. Cel mai probabil o să înrămez scrisoarea”, a spus Emma Răducanu, care a mai dezvăluit și ce anume va face cu scrisoarea primită:

„Voi înrăma scrisoarea primită din partea reginei! Înseamnă foarte mult pentru mine, îi sunt recunoscătoare, sunt onorată că a urmărit meciul meu de tenis„, a spus Emma Răducanu pentru BBC.

Dar și ducesa de Cambridge s-a exprimat atunci vizavi de performanța Emmei Răducanu.

”Multe felicitări, Emma Răducanu, pentru performanțele senzaționale și victoria istorică la un turneu de Grand Slam! Incredibil, suntem atât de mândri de tine. Leylah Fernandez, bravo pentru realizările de excepție la acest turneu, a fost o plăcere să te privim”, a spus Catherine, Ducesă de Cambridge.

După succesul de la New York, Emma Răducanu a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială, ajungând până pe 23, făcându-i fericiţi pe mama sa, Renee, de origine chineză, şi pe tatăl român.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro