Prințul Harry ar putea să se răzbune pe Prințul William? „Cred că vrea cu adevărat să-și arate puterea”

Prințul Harry ar putea să se răzbune pe Prințul William? „Cred că vrea cu adevărat să-și arate puterea”
Cum s-ar putea razbuna Printul Harry pe Printul William

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry a devenit rece și distantă în ultima perioadă, scriu jurnaliștii din presa străină. Mai mult de atât, potrivit experților regali, se pare că ducele de Sussex pregătește dezvăluiri surprinzătoare în cartea sa autobiografică, unde se zvonește că va scrie despre disputele cu fratele său mai mare.

Cum s-ar putea răzbuna Prințul Harry pe Prințul William?

Noi probleme în sânul familiei regale britanice? Relația tensionată dintre ducele de Cambridge și Prințul Harry ocupă prima pagină a publicațiilor internaționale.

Conform The Sun, există temeri că volumul autobiografic pe care ducele de Sussex vrea să-l lanseze în toamna lui 2022 ar putea cauza mai multă distanță între el și Prințul William și ar putea rupe relația sa cu restul membrilor coroanei regale.

Comentatorul regal Angela Levin este de părere că soțul lui Meghan Markle este atât de „amărât” în legătură cu relația sa cu familia sa, încât nu se va abține.

„Cred că (n.r. – Prințul Harry) vrea cu adevărat să-și arate puterea asupra lui William, deoarece s-a săturat să fie mai degrabă rezerva decât moștenitorul.

Cred că are multă otravă în sânge acum despre ceea ce simte despre trecutul său și familia lui. Și cred că nu-l deranjează dacă rănește oamenii pentru că simte că a fost rănit de ei.”, a declarat jurnalista în podcastul The Mail’s Palace Confidential.

Pe de o parte, mulți internauți îi țin partea ducelui de Sussex motivând că soțul lui Kate Middleton poate avea, uneori, o atitudine superioară la adresa fratelui lui mai mic, pe care și-ar dori, pare-se, să îl „controleze.”

O sursă apropiată coroanei regale britanice a mărturisit, recent, că acesta ar fi fost, de fapt, motivul care cei doi prinți nu se mai înțeleg la fel de bine ca înainte.

Pe de altă parte, alți utilizatori îl critică pe Prințul Harry, fiind de părere că soția lui, Meghan Markle, este cea care l-ar fi îndepărtat pe mezinul Prințului Charles de restul familiei regale.

Ce decizie au luat ducii de Cambridge

Kate Middleton și Prințul William caută un nou social media manager, o persoană potrivită pentru a gestiona conturile familiei regale de pe rețelele sociale postat o listă pentru un nou guru al rețelelor sociale pentru a ajuta la creșterea prezenței lor online.

Acest nou rol cu ​​normă întreagă va avea sediul la Palatul Kensington și le cere candidaților să aibă „capacitatea de a gestiona informațiile sensibile cu tact și discreție în orice moment”.

„Aceasta este o oportunitate interesantă de a vă alătura echipei de comunicare pentru a modela și defini strategia digitală a gospodăriei.

Acest rol va face parte dintr-o echipă multidisciplinară care lucrează împreună pentru a comunica munca Ducelui și Ducesei de Cambridge.