Numele real pe care Anamaria Prodan îl are în buletin. Puțini oameni știau până acum

Numele real pe care Anamaria Prodan îl are în buletin. Puțini oameni știau până acum
Numele real pe care Anamaria Prodan il are in buletin. Ce secret, nimeni nu stia pana acum

Anamaria Prodan este o prezență constantă în mass-media, iar de când a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf, celebra impresară a devenit una dintre cele mai titrate vedete din România. Deși este o persoană directă și fără ascunzișuri, puțini sunt cei care știu numele pe care Anamaria Prodan îl are în buletin.

Cum o cheamă, de fapt, pe Anamaria Prodan

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri incredibile legate de Anamaria Prodan. Reghe a mărturisit că fosta lui parteneră și-ar fi dorit să-i pună numele de familie Prodan fiului lor Bebeto.

Antrenorul de la Universitatea Craiova i-a mărturisit soțului Andrei că, acum 15 ani, când s-au căsătorit, pe celebra impresară o chema Anamaria Ionela Dumitrescu. Vedeta a fost măritată, anterior, cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, tatăl fiicelor sale Sarah și Rebecca.

„Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu”, a declarat Laurențiu Reghecampf despre Anamaria Prodan.

Agentul FIFA este cunoscută publicului din România drept Anamaria Prodan, după numele mamei sale, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Cu toate acestea, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu a purtat niciodată, oficial, numele Anamaria Prodan.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan!”

La naștere, impresara de fotbal a fost denumită Anamaria Ionela Tănase, numele de familie fiind al tatălui său.

Femeia de afaceri a fost cea care a dezvăluit care este numele ei real, în 2020, atunci când a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a mărturisit agentul FIFA la sfârșitul anului 2020, la Kanal D.

„Cum mi-ar sta mie, acum, să vin să spun tot ce știu despre Anamaria?”

Laurențiu Reghecampf s-a arătat deranjat de acuzațiile pe care Anamaria Prodan i le-a adus în spațiul public. Antrenorul de la Universitatea Craiova a blamat-o pe fosta lui parteneră, acuzând-o de mojicie.

„E plină de ură, de răutate, de mojicie. Vorbește foarte urât. Face lucruri care o să-i dăuneze, la un moment dat, lui Bebe. Până la urmă, eu sunt tatăl lui, indiferent cum aș fi, sunt tatăl lui.

Cum mi-ar sta mie, acum, Laurențiu Reghecampf, să vin să spun tot ce știu despre Anamaria? Sunt 15 ani, știu și eu multe. N-aș putea să fac niciodată așa ceva. Cum să vorbesc eu de mama lui?!”, a mai spus tehnicianul în podcastul „Acasă la Măruță”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 15 ani și au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf. Pe adolescent îl alintă Bebeto.