Laurențiu Reghecampf aruncă bomba despre Anamaria Prodan. Ce a spus despre relația cu Dan Alexa

Laurențiu Reghecampf aruncă bomba despre Anamaria Prodan. Ce a spus despre relația cu Dan Alexa
Laurențiu Reghecamp nu mai tace! Antrenorul vine cu declarații despre mariajul său cu Anamaria Prodan

Scandalul continuă între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Celebrul antrenor pune paie pe foc în războiul dintre el și mama copilului său. Bărbatul vine acum cu declarații despre relația sa cu iubita impresară. Cum se simte acum și ce regretă? Acesta a vorbit în premieră despre episodul violent dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa. Care sunt lucrurile pe care le-ar fi schimbat în mariajul său încă de atunci?

Laurențiu Reghecampf, declarații despre mariajul său cu Anamaria Prodan: ce spune despre presupusa relație dintre impresară și Dan Alexa?

Laurențiu Reghecampf a fost atacat de multe ori de încă soția lui, iar anul a venit rândul său să-și spună partea de poveste. Acesta s-a hotărât să nu mai tacă și să scoată în prim-plan dedesubturi picante din trecutul lor.

Antrenorul Universității Craiova a fost destul de reținut în declarații până acum, dar iată că a sosit momentul să dea și el cărțile pe față în marele scandal. Acesta a explicat în cadrul unui podcast că nu este singurul vinovat pentru ceea ce se întâmplă, vina fiind de partea amândurora.

Un subiect sensibil dintotdeauna pentru fostul cuplu a fost scandalul cu Dan Alex, moment în care Ana l-a lovit pe cel din urmă. Tatăl copilului agentului FIFA nu a precizat că ar fi fost vorba sau nu de infidelitate, dar a făcut totuși o declarație care a stârnit un val de reacții.

„Îmi pare rău că nu am…”

„În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Nu mai e nimic. Pentru mine e egal cu zero, doar că este mama lui mama lui Bebe…în rest nimic.

M-a deranjat foarte tare! (n.r. scandal cu Alexa) Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. Am suferit din dragoste. Nu mi-aș fi închipuit că Anamaria ar putea face așa ceva. E plină de ură, de răutate, de mojicie.

Vorbește foarte urât, face lucruri care o să-i dăuneze la un moment dat cu Bebe. Ce treabă are ea cu Corina? Corina nu are nicio treabă pentru că m-am despărțit eu de ea”, a spus antrenorul în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Fanii fostului cuplu au rămas șocați de cele mărturisite de antrenor în premieră. De asemenea, acesta a subliniat că actuala parteneră nu are nicio legătură cu decizia divorțului pe care a luat-o singur.