‘Nu mai merg la Lidl’. Ce a pățit o femeie după ce a cumpărat un castravete dintr-un magazin

‘Nu mai merg la Lidl’. Ce a pățit o femeie după ce a cumpărat un castravete dintr-un magazin
Ce a pățit o femeie după ce a cumpărat un castravete dintr-un magazin

O femeie a spus că nu va mai face cumpărături de la magazinele Lidl, după întâmplarea de care a avut parte, atunci când a mers să cumpere un castravete.

Ce a pățit o femeie după ce a cumpărat un castravete dintr-un magazin

O femeie a declarat că zilele sale de cumpărături la Lidl s-au încheiat după ce a făcut un comentariu la casa de la supermarket. În Anglia, Lidl operează magazine în toată țara și este considerat pe scară largă ca unul dintre așa-numitele Big Six.

Printre rivalii săi se numără concurentul tradițional Aldi, precum și Morrisons, cel mai mare magazin alimentar britanic Tesco, Sainsbury’s, Asda.

Se pare că supermarketul Lidl a mai pierdut un client fidel în această vară. Femeia a povestit pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat, potrivit cambridge-news.co.uk.

„Nu cred că mă voi mai putea întoarce vreodată la Lidl!” femeia a spus grupului de Facebook „Family Lowdown Tips & Ideas”.

Casierul prietenos întreabă:” Ai o petrecere, domnule? „, când l-a văzut pe clientul din fața mea cu mai multe sticle de alcool.

„Apoi, eu, la achiziționarea unei mini sticle de Prosecco, zic:„ Și eu fac o petrecere! Woohoo! ” Atunci realizează că mai am un articol în coș … un castravete … Casierul se uită la mine, mă uit la el, apoi, previzibil, a izbucnit într-un râs masiv și cu greu am putut respira pentru a-l plăti pe bietul om. Nu mai merg la Lidl vreodată”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Cele mai mari lanțuri de supermarketuri din Regatul Unit

Lidl se află și el printre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din Regatul Unit, însă nu este singurul. Primul este Tesco, fondată de Jack Cohen în 1919. Acesta este cel mai mare lanț de supermarketuri din Marea Britanie, în funcție de cota de piață, reprezentând numărul de 27.8% din cota de piață a lanțurilor de supermarketuri care operează în țară.  Tesco are magazine în țările 12 din Europa și Asia.

Sainsbury

Este al doilea mare lanț de supermarketuri din Marea Britanie, cu o pondere de 15.8% din sectorul de supermarketuri din țară. Sainsbury’s a fost fondat în 1869 ca magazin în Londra de John James Sainsbury. Compania a fost împinsă în poziția a treia în 2003, dar  în 2014, Sainsbury a recuperat locul al doilea.

Asda Stores Ltd.

A fost fondată în 1965 și este o companie relativ recentă în comparație cu Tesco și Sainsbury. Începând cu 2017, Asda a fost o concurență dură pentru Sainsbury’s.

Morrisons

Este cel de-al patrulea mare lanț de supermarketuri din Marea Britanie. Prin 2016, lanțul avea magazine 498 distribuite în Marea Britanie.

 Aldi

A fost fondată în Germania de Theo și Karl Albrecht în 1946, fiind al cincilea mare lanț de supermarketuri din Marea Britanie. El are o cotă de piață de 7% în țară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI