Lidl România a dat o lovitură nouă în august. Anunțul major pentru toți clienții lor

Lidl România a dat o lovitură nouă în august. Anunțul major pentru toți clienții lor
Lidl România s-a extins în mai multe județe

Retailerul german Lidl își menține procesul de dezvoltare prin deschiderea de noi magazine. Cele mai recente două noi magazine au fost deschise în județul Argeș, în orașul Ștefănești. Prin deschiderea acestora se vor angaja de pe piața locală cel puțin 50 de persoane. În luna mai Lidl România a mai deschis trei noi magazine, în Ilfov, București și Craiova. Astăzi retailerul german a ajuns la o rețea de peste 300 de unități la nivel național, potrivit comunicatului companiei.

Lidl România s-a extins în București și Craiova

La jumătatea lunii mai, anul curent, retailerul Lidl România deschidea doi nouă magazine în București și Craiova. Noile magazine sunt situate în Craiova, în județul Dolj și în Bragadiru, în județul Ilfov, anunța în mai Lidl România într-un comunicat de presă.

Fiecare are o suprafață de 1.300 metri pătrați și câte 20 de angajați. Lidl România a declarat că va continua să promoveze colaborarea cu producătorii locali, deoarece multe mărci de calitate care vând în prezent în rețeaua sa sunt produse în România.

Tot în luna mai, Lidl România a mai deschis o nouă unitate în Snagov, în județul Ilfov, care se întinde pe 1.300 metri pătrați și are 10 angajați. În luna iulie, Lidl și-a continuat investițiiile și deschidea un nou magazin în Chișinău-Criș, raionul Arad, la 15 iulie 2021 și unul în Oradea. La acel moment rețeaua națională avea 299 de unități.

Retailerul german angajează 50 de oameni în județul Argeș

Continuându-și procesul de extindere, zilele acestea Lidl România a deschis în județul Argeș un nou magazin. Locuitorii orașului Ștefănești vor beneficia de aceleași produse, oferte și promoții, ca și ceilalți clienți din țară.

În același timp, în proiectul de susținere a piețelor locale de muncă, oficialii Lidl spun că vor angaja 50 de oameni, selectați din piața locală de muncă argeșană. Proiectul de construcție al noului magazin din Ștefănești se întinde pe o suprafață de peste 1.300 metri pătrați şi va avea peste 120 locuri de parcare.

În același timp se anunță deschiderea unui nou magazin în București, de data asta în Sectorul 5 al Capitalei, pe Şoseaua Sălaj. În proiect se arată că noul magazin Lidl din Sectorul 5 se va întinde  pe o suprafață de 1.300 metri pătrați şi va dispune de peste 100 de locuri de parcare.

Retailerul este prezent în România din 2005 și operează acum peste 300 de magazine și cinci centre logistice, angajând peste 8.000 de români până la această oră. Lidl România face parte din Schwarz Gruppe din Germania, care operează și lanțul de retail Kaufland. La începtul anului Lidl România a ocupat locul doi într-o ierarhie a profiturilor, fiind devansat de Kaufland.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI