Noutăți în noiembrie pe Netflix. Ce filme și seriale apar pe platformă

Noutăți în noiembrie pe Netflix. Ce filme și seriale apar pe platformă
Filme și seriale noi pe Netflix în noiembrie.

Una dintre cele mai bune perioade de binging cu filme și seriale, este toamna. Pentru a te bucura, Netflix vine cu câteva titluri noi, în noiembrie 2020. Iată ce filme și seriale a pregătit.

Filme și seriale în noiembrie 2020. Noutăți pe Netflix

Netflix a anunțat o listă de filme și seriale care vor apărea pe serviciul de streaming, în luna noiembrie 2020. Iată lista cu noutățile din luna care urmează, conform netflix.com:

 • Hustlers: Striptease pe Wall Street – din 1 noiembrie 2020.

O stripteuză cu probleme și îndrumătoarea ei descurcăreață se aliază pentru a le face figura clienților de pe wall Street, în timpul crizei financiare mondiale din 2008.

Gen: Comedie, Comedii negre, Filme polițiste.

 • High Noon –  din 1 noiembrie 2020.

Un șerif aflat în prag de pensionare insistă să-și apere orașul  de o gașcă de bandiți, dar trebuie să o facă singur, deoarece localnicii speriați dau bir cu fugiții.

Gen: Westernuri, Filme bazate pe cărți, Filme clasice.

 • Monsters in Law – din 1 noiembrie 2020.

O stagiară crede că a întâlnit bărbatul ideal atunci când începe să iasă la întâlniri cu un chirurg atrăgător. Însă există o problemă în calea fericirii eterne.

Gen: Comedii, Filme romantice, Filme romantice preferate.

 • Denis the Menace – din 1 noiembrie 2020.

Domnul Wilson apelează la năzbâtiosul Dennis pentru a găsi o prețioasă colecție de monede de aur care a dispărut odată cu sosirea unui terchea-berchea dubios în oraș.

Gen: Filme de familie, Comedii de familie, Filme pentru întreaga familie.

 • Rătăcirea – din 3 noiembrie 2020.

Dificila mamă a lui Shuhei se simte amenințată când aceasta descoperă lumea de dincolo de îmbrățișarea ei oprimantă, iar familia se îndreaptă spre o tragedie.

Gen: Întunecat.

 • Bad Grandpa – din 1 noiembrie 2020.

Interacțiunile personajului cu persoane reale te fac să te prăpădești de răs în această serie de filme cu Johnny Knoxville deghizat în moș pervers.

Gen: Comedii, Comedii negre, Comedie burlescă.

 • Bad Grandpa.5 – din 1 noiembrie 2020.

Bufoneriile geriatrice ale lui Irving Zisman continuă în cel mai nou film din seria ”Jackass”, care conține secvențe nedifuzate din primul.

Gen: Comedii, Comedii negre, Comedie burlescă.

 • Amintiri din Tinerețe – sezonul 1 – din 3 noiembrie 2020.

Doi actori și o machieuză se străduiesc să-și facă loc într-o lume în care contextul din care provin contează mai mult decât visurile care îi motivează.

Gen: Drame TV romantice, Seriale coreene, Drame TV.

 • Felix Lobrecht: Așteptări mari – din 3 noiembrie 2020.

Un stand-up special în care Felix Lobrecht, cu umorul său negru, ia în vizor cultura politeții excesive, râsete bizare, mersul absolut ciudat al celor mici și nu numai.

Gen: Comedie stand-up. Comedii, Comedii negre.

 • Barbiedreamhouse adventures – sezonul 2 – din 1 noiembrie 2020.

În timp ce familia Roberts pleacă în Costa Rica pe urmele unei legende cu sirene, Barbie se angajează peste vară la un parc acvatic condus de un șef necinstit.

Gen: Programe pentru copii, Desene animate TV.

 • Mă auzi? – sezonul 2 – din 3 noiembrie 2020

Trei prietene dintr-un cartier sărac aduc umor și speranță în viața lor, dar au parte și de iubiți răi și familii disfuncționale.

Gen: Drame TV despre probleme sociale, Seriale TV canadiene, Drame TV.

 • Operation Christmas Drop din 5 noiembrie 2020.

În timp ce adună dovezi pentru a închide o bază a Forțelor Aeriene americane situată la tropice, o asistentă a unui congresmen se atașează de un căpitan mărinimos.

Gen: Reconfortant, Motivațional, Romantic.

 • Jingle Jangle A Christmas Journey – din 13 noiembrie 2020.

La câteva decenii după ce ucenicul său de încredere l-a trădat, un jucător de jucării odinioară, vesel își găsește o nouă speranță atunci când nepoata lui amabilă și curioasă intră în viața sa.

Gen: Reconfortant.

Jingle Jangle A Christmas Journey
Noutăți în noiembrie pe Netflix. Filme și seriale.
 • The Crown – sezonul 4 – din 15 noiembrie.

Serialul este despre povestea domniei de decenii a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Gillian Anderson interpretează rolul premierului Margaret Thatcher, iar Emma Corrin este prinţesa Diana.

Sezonul 4 începe la finalul anilor 1970, când suverana, interpretată de Olivia Colman, şi familia acesteia sunt preocupate cu asigurarea liniei succesiunii la tron prin găsirea unei soţii potrivite pentru prinţul Charles, rol jucat de Josh O’Connor, după cum se arată pe virginradio.ro.

Gen: Seriale politiceSeriale TV britanice, Drame TV.

 •  Dolly Patron: Christmas on the Square/ Crăciun în orășel – din 22 noiembrie 2020.

Un „Scrooge” amărât al unei femei intenționează să-și vândă micul oraș, indiferent de consecințele asupra oamenilor care locuiesc acolo.

Gen: Familie, Muzical.

 • Shawn Mendes :In worder/ În rezonanță – 23 noiembrie 2020.

Pe parcursul unui turneu mondial, acest documentar nepăzit îl urmărește pe Shawn Mendes în timp ce se deschide despre starurile sale, relațiile și viitorul muzical.

Gen: Concerte, Filme documentare, Documentare despre muzică și concerte.

 • Hillbilly Elegy – Elegia celor bătuți de soartă –  din 24 noiembrie.

Un student la Drept de la Yale revine în orașul natal din Apalași, unde va reflecta asupra istoriei sale și propriului său viitor. Bazat pe memorie și succes.
Gen: Filme inspirate din viața reală, Filme bazate pe cărți, Drame.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI