Recomandări Netflix în luna septembrie. Ce filme și seriale vei urmări toamna asta

Luna septembrie vine la Netflix cu o ofertă specială de titluri noi, între care serialul ”Ratched”, documentarul ”The Social Dilemma” și filmul ”The Devil All The Time”.

Filme și seriale pe Netfilx, în septembrie

  • ”I’m Thinking of Ending Things“, produs de Charlie Kaufman (scenaristul „Eternal Sunshine of The Spotless Mind“);
  • ”Away”, cu Hilary Swank;
  • ”The Devil All The Time“, cu Tom Holland, Sebastian Stan şi Robert Pattinson;
  • ”Ratched“, cu Sarah Paulson;
  • ”Enola Holmes”, cu Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin şi Helena Bonham Carter.

Deja disponibile

Filmul ”Freaks: You’re One of Us”

O mamă descoperă că are superputeri, suprimate în ani din cauza tratamentelor medicale. Ea face echipă cu alți doi supereroi pentru a crea o lume mai bună.

Serialul ”Away”

Emma Green trebuie să își lase soțul și fiica adolescentă în urmă pentru a porni într-o luptă periculoasă spre Marte, fiind comandantul unui echipaj internațional.

Filmul ”I’m Thinking of Ending Things”

O femeie cuprinsă de îndoieli legate de noul său iubit pleacă împreună cu acesta la ferma izolată a părinților săi. De aici, acțiunea decurge singură, căci nimic nu este așa cum pare.

Documentarul ”The Social Dilemma” – 9 septembrie

Mai mulți activiști și experți avertizează oamenii cu privire la modul în care propriile lor creații provoacă dependență și destabilizează democrațiile.

”The Gift” (sezonul 2) – 10 septembrie

Atiye se grăbește să-și împlinească destinul, luând în calcul o lume diferită, în vreme ce o grupare misterioasă din spatele lui Serdar amenință viitorul.

Documentarul ”Challenger: The Final Flight” – 16 septembrie

Naveta spațială Challenger a funcționat fără întreruperi vreme de nouă misiuni, înainte de a se dezintegra în anul 1986, ducând la moartea celor șapte membri ai echipajului.

Serialul ”The Las Word” – 17 septembrie

După moartea soțului, o femeie găsește pe neașteptate o sursă de energie și stare de bine, devenind autoarea unor discursuri sau articole cu caracter funebru, spre surprinderea familiei și prietenilor.

Serialul ”Ratched” – 18 septembrie

Serialul spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. Aflată într-o misiune clandestină, ea se prezintă drept imaginea perfectă a unei asistente dedicate, dar, pe măsură ce se inflirtează în sistemul de îngrijire și printre cei care lucrează ori care sunt îngrijiți acolo, imaginea elegantă afișată a lui Mildred pare că ascunde un caracter tenebros. Serialul este inspirat de personajul celebru Ratched din ”Zbor deasupra unui cuib de cuci”.

Documentarul ”A Perfect Crime” – 25 septembrie

Criminalul liderului agenției Treuhand nu a fost idendificat nici până astăzi, chiar dacă la locul faptei a fost găsită o schisoare de asumare a responsabilității din partea RAF.