Noua uniformă a poliției, subiect de bășcălie între agenți: „Groaznic, parcă sunt cei de la gaze”

Noua uniformă a poliției, subiect de bășcălie între agenți: „Groaznic, parcă sunt cei de la gaze”
Noua uniformă a politiei ironizata de agenti

În vreme ce Marcel Vela susține că este ideală, noua uniformă a poliției a devenit subiect de bășcălie între agenți. Vestimentația pregătită pentru angajații Ministerului Administrației și Internelor nu pare deloc pe placul celor care o poartă. O serie de comentarii savuroase au apărut în spațiul public.

Comparațiile făcute chiar de polițiști stârnesc amuzamentul opiniei publice. Se pare că oamenii obișnuiți sunt de aceeași parte a baricadei cu angajații MAI.

Noua uniformă a poliției, subiect de bășcălie între agenți

După ce a ordonat rebrand-uirea mașinilor de poliție, Marcel Vela a trecut și la uniformă. Nemulțumit de faptul că vestimentația agenților de poliție este asemănătoare cu cea a poliței locale, ministrul a vrut o schimbare și aici. Și schimbarea s-a produs, Hainele au apărut, dar, în același timp, au început să se ivească și comentariile.

Cele mai multe sunt negative, chiar dacă designerul spune că uniformele îndeplinesc toate normele unei vestimentații moderne. Vizibilitate, ergonomie și alți termeni sofisticați au fost folosiți în descrierea noilor ținute ale polițiștilor. În ciuda prezentării simandicoase, reacția angajaților de la Interne a fost teribil de amuzantă.

Startul bășcăliei dat de un lider de sindicat

Florian Ioniță, lider de sindicat, a publicat, pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu noua uniformă a poliției. La scurt timp au apărut comentariile, Unul mai haios decât altul. Cele mai multe venite din partea agenților. Am ales pentru dumneavoastră câteva dintre cele mai spumoase postări apărute în mediul virtual pe marginea acestui subiect.

„Angajații de la gaze. Cineva are tot interesul să-și bată joc de această instituție, cânva extrem de respectată”, a spus unul dintre prietenii virtuali ai polițistului. „Ce utilitate are buzunarul de pe piept și ce designer a venit cu această propunere strălucită?”, se întreabă alt utilizator de Facebook.

Explicațiile pălesc în fața ironiilor

Reprezentanții Ministerului Administrației și Internelor au făcut o prezentare a noilor uniforme. Au spus că înlocuirea vechii vestimentații era mai mult decât necesare. Cei care au susținut schimbarea spun că hainele polițiștilor de acum respectă cele mai înalte norme. De asemenea, se mai spune că uniforma reușește să-i protejeze pe purtătorii ei de toate intemperiile meteo de pe timpul anului.

În tot acest timp, noua uniformă a poliției este subiect de bășcălie între agenți. „ Groaznic, parcă sunt cei de la gaze. Fără personalitate. Care este diferența față de lucrătorii de la gaze?!! O uniformă trebuie să impună respect!”, sunt de părere cei care au văzut vestimentație agenților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI