Cum arată mașinile Dacia Duster pentru Poliția Română. Primele imagini

Cum arată mașinile Dacia Duster pentru Poliția Română. Primele imagini
Noile Dacia Duster pentru Poliția Română. Cum arată vehiculele?

Au venit noile mașini Dacia Duster pentru Poliția Română! Iată primele imagini cu automobilele! Care sunt dotările și ce părere au românii despre achizițiile Poliției Române?

Noile Dacia Duster pentru Poliția Română. Cum arată vehiculele?

Polițiștii se vor putea bucura acum de noi vehicule pentru patrule. Noile Dacia Duster au ajuns deja în posesia oamenilor legii. Acestea au fost repartizate structurilor de poliție din țară și urmează să fie alocate și secțiilor de la poliția rurală, serviciul rutier și de ordine. Automobilele dețin un motor de 1,3 turbo pe benzină și au este 100 de cai putere. De asemenea, au din dotare sisteme ABS, ESP, tracțiune 4 x 4, asistență la coborâre, sistem de climatizare, pilot automat și geamuri electrice atât la partea din față cât și spate.

Noile autospecialele de poliție marca Dacia Duster
Noile autospecialele de poliție marca Dacia Duster. Sindicatul Europol a dezvăluit achizițiile. Românii, revoltați la vederea autovehiculelor

Anunțul a fost făcut de către Sindicatul Eurpol, alături de câteva imagini cu noile achiziții. Unii dintre internauți au lăudat mașinile, susținând că acestea dețin și direcție asistată electronic, astfel că sunt mult mai performante decât serva clasică. În timpul acesta, alții întrebau de ce s-a ales tocmai marca Dacia, care pare mai degrabă o mașină „of roud, nu mașină de poliție”, a detaliat un cetățean. „….se puteau achiziona mai dotate…cred, dar cei care se ocupa de buget stiu mai bine”, a fost un alt comentariu al postării.

Așa arată primele Dacia DusterEste vorba despre autospecialele de poliție marca Dacia Duster care au fost repartizate…

Publicată de Sindicatul Europol pe Vineri, 18 septembrie 2020

Mașini de poliție din România cu noi modele pe caroserie

Forțele de ordine din Argeș au primit deja noi autospeciale care dispus de o nouă inscripționare verde-albastră și sunt colantate în culori care copiază restul modelelor de mașini de poliție din Germania. Unele dintre ele vor ajunge și în parcurile altor inspectorate de poliţie, dar nu se menţionează dacă le vor înlocui pe cele vechi.

„Primele mașini purtând noua imagine a Poliției Române au ajuns săptămâna trecută la IPJ Argeș. Era de altfel, de așteptat, dat fiind faptul că poarta fabricii Dacia se află în acest județ, cu toate că operațiunea de echipare a mașinilor cu gadgeturile specifice muncii de poliție e posibil să nu se fi făcut la Mioveni. Toate mașinile intrate în dotarea polițiștilor au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii”, arată autoblog.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI