Nominalizare neașteptată la Survivor România. Ce s-a întâmplat în Consiliul de Eliminare după ce a primit toate voturile

Nominalizare neașteptată la Survivor România. Ce s-a întâmplat în Consiliul de Eliminare după ce a primit toate voturile
Nominalizare neașteptată la Survivor România. A primit toate voturile

Războinicii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii cu 10 la 9 la ștafetă. În timp ce Andrei Dascălu a devenit favoritul publicului în urma votului publicului, Adelina Damian a fost eliminată din echipă și a ajuns în România.

Nominalizare neașteptată la Survivor România. A primit toate voturile

Albert Oprea a fost nominalizat de colegii lui din tabăra Războinicilor. Chiar dacă până nu de mult era favoritul publicului, acum se pare că el a fost nominalizat spre eliminare de către colegii lui.

„Da, domnul Dan. Mă așteptam. Eu am spus că îmi place dreptatea și că dreptatea este că eu meritam cu adevărat să fiu nominalizat. Nu am putut să îi ajut pe colegii mei în ultimele jocuri.

M-am pus în locul lor, nu ar fi drept să fie votat unul din ei. Din punct de vedere sportiv, la fel e corect. Să fim sinceri, ei sunt poate chiar mai buni decât mine.

Dar nu mă împiedică să renunț și să spun cam asta este pentru mine. Îmi doresc să merg mai departe și aștept următorul joc de imunitate să mă pot duela cu un Faimos”, a declarat Albert, când a aflat că el este cel nominalizat. 

În primul joc de imunitate al săptămânii, Albert Oprea nu a participa, din cauza accidentării. Medicii l-au sfătuit să stea pe bară, iar în Consiliu el a declarat că i-a părut foarte rău că nu a putut să joace pentru echipă. Cu toate acestea, el i-a felicitat pe colegii lui și i-a încurajat de pe bară.

Cele două echipe au fost nevoite să parcurgă un traseu plin de noroi, iar nivelul de dificultate a fost unul ridicat, semn că show-ul Survivor a devenit o luptă din ce în ce mai crâncenă.

Albert: „Colegii mei sunt adevărați eroi. Îi felicit”

„Am fost supărat că n-am primit acordul medicului să intru pe teren, dar le-am promis că voi face tot posibilul să fiu acolo lângă ei. Sunt acolo cu ei și vreau să fac tot ce îmi stă în putere să câștige echipa.

Când am văzut că e 9-9 am avut mari speranțe că vom câștiga. Nu a fost să fie, dar sunt mândru de colegii mei. Sunt adevărați eroi și îi felicit. Mi-ar fi plăcut să intru pe teren, dar nu s-a putut. Faimoșii au dat mai mult la ștafetă și îi felicit. Mi-ar fi plăcut să câștigăm acest joc pentru că aveam nevoie de acel prim pas în jocurile de imunitate.

Cele două jocuri care sunt cele mai importante pe care trebuie să ne focusăm. Nu pot să dau vina pe noroc că au câștigat Faimoșii. Îi felicit pe colegii mei, câte 6, câte 7 intrări. Se vede că își merită locul aici”, a spus Albert Oprea, la Consiliul de Nominalizare.

Maria, de la Războinici: „Traseul cu nămol nu e pentru mine”

Maria a recunoscut că i s-a părut extraordinar de greu traseul cu nămol. Încă de când a văzut proba, ei i s-a făcut frică, însă a reușit să aducă echipei 3 puncte. Războinica le-a felicitat pe Faimoase, pentru că s-au mișcat mai bine pe teren.

„Traseul acesta cu nămolul nu e pentru mine. Fetele se mișcă mult mai bine pe traseu, sunt mai rapide. Eu mă împotmolesc. Mi-a fost teamă azi.

Faimoasele au fost mai bune. Am avut 7 intrări, ceea ce a fost foarte mult, dintre care am adus 3 puncte, unul dintre ele a fost la ștafetă. La ultimul punct a fost presiunea foarte mare pentru mine, pentru că am ajuns într-un moment în care mi-e greu să mă gândesc că unul dintre noi ar putea pleca acasă (…) Îmi doresc mult să ajung la individuale.

Ce m-a durut cel mai mult nu a fost că am pierdut punctul, ci cum am pierdut punctul, la câteva secunde. Îmi pare rău că nu am putut mai mult de atât”, a spus Maria.

Și Marius Crăciun a vorbit despre dificultatea traseului și spune că are speranțe că jocul de mâine de imunitate va fi câștigat de echipa albastră, pentru că Războinicii să nu fie nevoiți să rămână fără un om.

„A fost un traseu greu și foarte obositor pentru noi. Speram ca jocul de mâine de imunitate să îl putem câștiga. Să avem speranța că cineva de la Faimoși pleacă și nu de la noi. Nu mai e cale de supărare, de ceartă.

Până la urmă suntem patru, unul iese la vot în față și celălalt la consiliul de eliminare. Mergem cu capul sus și sperăm să câștigăm al doilea joc de imunitate”, a spus Marius Crăciun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI