Mare scandal la Survivor România 2021. Doi concurenți s-au dezlănțuit: ”Ai greșit emisiunea”

Mare scandal la Survivor România 2021. Doi concurenți s-au dezlănțuit: ”Ai greșit emisiunea”
Mare scandal la Survivor Romania 2021 Doi concurenti s-au dezlantuit

Conflicte puternice în tabăra Războinicilor. După ce au pierdut cele două jocuri pentru imunitate ale săptămânii, membrii echipei albastre au început să se certe între ei, iar Adelina și Maria sunt vizate. Cine sunt cei doi concurenți care s-au dezlănțuit: ”Ai greșit emisiunea”.

Mare scandal la Survivor România 2021

În ediția de duminică, 6 iunie, tensiunile din tabăra Războinicilor ating cote maxime. Maria Chițu și Adelina Damian sunt nominalizate spre eliminare la Survivor România, iar la finalul ediției unul dintre membrii echipei albastre va părăsi competiția din Republica Dominicană.

După cele două consilii intense, în care Războinicii le-au votat pe cele două fete, situația din camp nu arată prea roz. Adelina și Maria sunt acuzate de către Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Albert Oprea și de Faimoși că ar fi format o alianță împotriva băieților din tabăra albastră.

Cuvinte dure, acuzații și săgeți ironice se vor arunca de ambele părți ale baricadei. Cu puțin timp în urmă, Andrei și Marius au fost de acord cu faptul că Starlin și Sorin erau principalii responsabili de certurile care existau în interiorul echipei. Acum, luptătorul de K1 este dezamăgit de atmosfera tensionată din interiorul echipei sale.

„Momentan ne luptăm și unii cu alții în echipă. Dacă nu vor rezolva problema sta cred că fiecare va lua drumul lui și ne vom strica și mai tare decât suntem”, a declarat Andrei de la Războinici.

Albert, acuzații dure la adresa Adelinei

Dintre toți cei trei băieți din echipa albastră, Albert Oprea este, de departe, cel mai afectat de conflictul dintre reprezentanții celor două sexe. Favoritul publicului nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Adelinei, spunându-i că a „greșit emisiunea”. Albert i-a dat de înțeles brunetei că tipul acesta de drame nu sunt apreciate la Survivor, lucru care a deranjat-o teribil pe coechipiera sa.

Albert: Ce vrei tu? De ce ai venit tu aici?

Adelina: Eu nu vreau nimic…

Albert: Tu ai greșit emisiunea!

Adelina: Băi, Albert, te rog frumos să nu mă iei cu lucrurile astea!

Albert: Ne-ați denigrat! Și tu și Maria!

Maria a mărturisit că nu este surprinsă de faptul că a fost votată să fie eliminată din concurs, ci din cauza conflictelor care au reapărut între ea și colegii ei de echipă.

„Nu mă supără că sunt nominalizată, cât mă supără că ne-am rupt unii de alții, cât mă supără părerile colegilor mei, cât mă supără că m-am lăsat afectată, deoarece m-am atașat prea mult de oamenii din echipa asta.

Mi-aș fi dorit să fiu mai inteligentă și să pun mai puțin suflet aici la Survivor, altfel nu s-ar fi ajuns la discuțiile astea, nu s-ar fi creat așteptări din partea mea și nu s-ar fi ajuns la a fi dezamăgită”, a declarat Maria Chițu la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI