Noi dezvăluiri despre Survivor România. Încă un concurent rupe tăcerea. Ce a putut să spună

Noi dezvăluiri despre Survivor România. Încă un concurent rupe tăcerea. Ce a putut să spună
Survivor România 2021: un alt concurent rupe tăcerea

Un alt fost concurent de la Survivor România 2021 aduce alte detalii neașteptate. Vedeta face dezvăluiri fără perdea. Ce a putut să spună? A fost una din cele mai controversate apariții din show-ul din Republica Dominicană.

Survivor România 2021: un alt concurent rupe tăcerea

Unul din cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2021 vine cu noi mărturii după finele celui mai greu concurs televizat de la noi. Concret, Albert Oprea rupe tăcerea și vorbește despre un fost coechipier.

Războinicul a făcut dezvăluiri despre relația de prietenie cu Alin, mai cu seamă că fanii show-ului sportiv știu că ei s-au înțeles bine în Republica Dominicană. Toți se întreabă acum cum stau lucrurile după ce ambii au revenit în România și și-au reluat viețile pe care le lăsaseră în urmă.

Albert a spus că Războinicul nu a jucat un rol în Republica Dominicană și că îi este recunoscător fostului concurent pentru toată susținerea pe care i-a arătat-o în competiție, dar și după ce a fost eliminat.

Amintim că cei doi sportivi din echipa albastră au fost de cele mai multe ori în scandalurile de pe insulă. De altfel, tot ei au fost considerați de fanii de acasă și de cei din tabere ca fiind cei mai controversați concurenți din Survivor.

„Avea și el momente când exagera și i-am zis”

Albert a fost, însă, de departe cel care a șocat. Cel din urmă a reușit de cele mai multe ori să scape de eliminare datorită votului publicului care îl salva și îi aducea încredere pentru ediția viitoare.

Prietenia dintre Albert și Alin nu a fost una falsă, pentru că ambii își semnalau exagerările sau greșelile făcute chiar și în cadrul emisiunii de la Kanal D. Acum își reamintesc cu drag de orice moment petrecut împreună departe de casă.

„Avea și el momente când exagera și i-am zis. Faza care mi-a plăcut a fost cu el în Consiliu, când a zis că își dorește pe 14 februarie să ia cina cu prietenul lui, Albert. L-am certat și atunci și acum ne-am dus aminte de faza asta și am râs. El așa e ca persoană, nu juca un rol acolo.

Așa e felul lui de a fi. Eu cu Sorin am stat pe același scaun când ne-am dus în Republica Dominicană. La dus nu aveam nicio problemă. Eu nu am avut nicio răzbunare, Sorin nu reprezenta un pericol pentru mine. Un pericol ar fi fost Zanni, Elena, oamenii foarte votați”
Albert Oprea (Sursa: emisiunea ‘Ștafeta mixtă’)

Urmăriți Playtech.ro și pe