Câte cupluri s-au format după finala Survivor România, de fapt. Fanii sunt în extaz deja

Câte cupluri s-au format după finala Survivor România, de fapt. Fanii sunt în extaz deja
Cate cupluri s-au format dupa finala Survivor Romania

Sezonul 2 Survivor România s-a încheiat pe 10 iulie, atunci când Faimosul Zanni a fost cel care a ridicat victorios trofeul competiției din Republica Dominicană. După terminarea competiției, câteva cupluri s-au format, a avut loc o logodnă dar și despărțiri la orizont. Despre cine este vorba. Fanii sunt în extaz deja.

Cine sunt concurenții care au format un cuplu după Survivor România

După ce s-au întors de la Survivor România, atât concurenții cât și prezentatorul emisiunii Daniel Pavel au reflectat asupra relațiilor lor de acasă și au ajuns la anumite concluzii.

„Domnul Dan”, așa cum era alintat de către Războinici și Faimoși, și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui Marina, femeia care i-a furat inima și alături de care și-a petrecut ultimii șapte ani din viață.

La întoarcerea din Republica Dominicană, vedeta de la Kanal D s-a logodit cu cea alături de care abia așteaptă să meargă de braț, în fața altarului.

„Eu dorul ei îl port. Iar ea..a decis sā-mi poarte inelul”, a fost mesajul pe care Daniel Pavel l-a scris pe Instagram, în dreptul fotografiei în care logodnica sa arăta inelul.

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță formează un cuplu oficial

Un cuplu care s-a format după Survivor România a fost cel dintre Războinicii Andrei Dascălu și Roxana Ghiță. După ce au împărțit un sărut pe plaja din Dominicană, cei doi au decis să rămână prieteni, însă fanii au observat că există o chimie între cei doi sportivi.

Deși la întoarcerea în țară, finalistul de la Survivor a declarat în timpul unui LIVE pe Instagram că nu formează momentan un cuplu cu Roxana Ghiță, deși îi place de ea, iată că dragostea a fost mai puternică și, într-un final, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să-și dea o șansă.

Roxana Ghiță s-a despărțit de iubitul ei pentru a fi împreună cu fostul ei coleg de la Războinici.

„Mi-a spus când a ajuns în Dominicană că a simțit ceva. M-am bucurat că ea a venit acolo. Nu mi-am dorit ceva în competiție, am așteptat să ieșim să vedem dacă se întâmplă ceva și s-a întâmplat. S-a împăcat cu fostul ei când a ajuns acasă.

Am înțeles situația. Dacă nu era cu fostul, ne cuplam mai repede. Eu n-am forțat-o să se despartă de fostul ei, mă bucura când îmi spunea că se gândește la mine”, a declarat Andrei Dascălu la emisiunea Ștafeta Mixtă de la Kanal D.

Marilena s-a cuplat cu Andrei Ciobanu, un fost Războinic de la Survivor România

Marilena Cuciurean de la Războinici și-a găsit iubirea acolo unde se aștepta mai puțin. Sportiva formează un cuplu cu Andrei Ciobanu, un fost concurent din primul sezon Survivor România.

Cei doi și-au afișat relația pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de o vacanță de neuitat în Grecia. Dragostea plutește în aer pentru cei doi.

„Iubirea apare atunci când nici nu te aștepți! Zâmbetul și ochii ei spun tot! Mulțumim, Survivor România”, a scris Andrei Ciobanu în mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI