Doi foști concurenți de la Survivor România rup tăcerea. Formează sau nu un cuplu după finală?

Doi foști concurenți de la Survivor România rup tăcerea. Formează sau nu un cuplu după finală?
Cine sunt cei doi fosti concurenti de la Survivor Romania care ar forma un cuplu

Veste bombă pentru fanii Survivor România. Se leagă o idilă? Doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați concurenți ai competiției din Republica Dominicană au spus adevărul despre relația lor. Cine sunt Faimoasa și Războinicul care au pus pe jar întreaga Românie.

Cine sunt cei doi foști concurenți de la Survivor România care ar forma un cuplu

La Survivor România s-au legat foarte multe prietenii, mai mult sau mai puțin strânse, de-a lungul celor două sezoane. Cu toții știm de prieteniile care s-au format între Zanni și Sebastian Chitoșcă, Marius Crăciun și Andrei Dascălu, Starlin și Sorin Pușcașu.

Pe lângă acestea, în sezonul 2 Survivor România au existat zvonuri conform cărora câștigătorul Zanni și Ana Porgras ar fi format un cuplu, iar Albert Oprea ar fi încercat să o curteze pe colega lui de echipă Maria Chițu.

După ce Andrei Dascălu și Roxana Ghiță au decis să formeze un cuplu, după terminarea competiției solicitante din jungla dominicană, un nou potențial cuplu a atras atenția fanilor emisiunii. De data aceasta ar fi vorba despre un Războinic și o Faimoasă, mai exact Marius Crăciun și frumoasa Irisha.

Ce au declarat Irisha și Marius Crăciun despre presupusa lor relație amoroasă

După terminarea sezonului 2, artista și semifinalistul Survivor România 2021 au decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre natura relației lor, lucru pe care au simțit că i-l datorează susținătorilor lor.

Așadar, Irisha și Marius Crăciun au intrat LIVE pe Instagram pentru a dezminți zvonurile potrivit cărora ar fi format un cuplu. Reamintim că bruneta a specificat, în timp ce participa la Survivor, că l-ar fi simpatizat pe Andrei Dascălu, despre care a spus că este un bărbat tare frumos.

„În primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună.

Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună.  Fetelor, săriți pe el! E liber! ”, a spus frumoasa Irisha.

De asemenea, Marius Crăciun a completat spusele brunetei. Fostul câștigător de la Ferma 2019 a declarat că el și Irisha se înțeleg foarte bine și rezonează ca prieteni, spre dezamăgirea fanilor, care sunt de părere că cei doi s-ar potrivi de minune împreună.

„Drumurile noastre merg în altă parte. Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare”, a declarat și Marius Crăciun pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI