Noi dezvăluiri despre „cazul Devis Mangia”. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova a fost înregistrat de jucătorul căruia i-a făcut avansuri

Noi dezvăluiri despre „cazul Devis Mangia”. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova a fost înregistrat de jucătorul căruia i-a făcut avansuri

În fiecare zi apar noi detalii despre scandalul în care fostul antrenor al echipei Universitatea Craiova este acuzat de hărțuire sexuală. Andrei Ciolacu este singurul fotbalist român care joacă în Malta și a aflat că tehnicianul italian ar fi fost înregistrat de fotbalistul căruia i-a făcut avansuri. Fostul rapidist a vorbit cu jurnaliștii playsport.ro pe această temă.

Andrei Ciolacu, interviu exclusiv din Malta despre „cazul Devis Mangia”

Devis Mangia a fost suspendat de oficialii Federației de Fotbal din Malta cu puțin timp înaintea meciului cu Israel. A fost o decizie care a surprins foarte tare pentru că lucrurile păreau să meargă bine la echipa națională. Nu s-a precizat motivul, dar jurnaliștii au aflat că ar fi vorba de o acuzație gravă: hărțuire sexuală. Un jucător din echipa națională ar fi fost cel care s-a plâns că Mangia i-ar fi făcut avansuri chiar în cantonamentul primei reprezentative a Maltei.

Andrei Ciolacu este singurul jucător din România care joacă în campionatul maltez. A aflat tot ce s-a întâmplat în acest caz, din relatările presei și alte colegilor de la Floriana, formație cu care are contract.

„Inițial a apărut informația că vor să-i rezilieze contractul lui Mangia, apoi au ieșit la iveală și motivele, există și aici presă de scandal care a aflat lucruri, picanterii, cancan-uri, bula s-a îngroșat și totul s-a transformat în această acuzație de abuz sexual. E suspendat din funcție”, a declarat Andrei Ciolacu, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Devis Mangia, înregistrat de jucătorul pe care l-ar fi agresat sexual

Când au văzut ce scandal s-a iscat, oficialii Federației Malteze i-au făcut plângere la poliție antrenorului italian. Se pare că probele de la dosar sunt destul de solide.

„Există înregistrări ale jucătorului implicat, este vorba de același jucător care ar fi pățit ce a pățit în două rânduri, la două convocări diferite, iar a doua oară l-ar fi înregistrat pe Mangia”, a mai spus Ciolacu.

Devis Mangia a plecat în Italia, dar înainte să urce în avion și-a angajat un avocat și a transmis că totul este o minciună, iar cei care l-au acuzat vor ajunge în fața instanței. A promis că se întoarce în câteva zile ca să lămurească situația.

Acum câteva zile, numele lui Mangia a fost implicat într-un scandal la fel de grav în România. Italianul este acuzat că în perioada în care a antrenat Universitatea Craiova i-ar fi făcut avansuri lui Răzvan Popa. Mama jucătorului a apărut plângând în public și a dat detalii îngrozitoare, despre situația delicată în care a fost băiatul ei la formația din Bănie. Tehnicianul nu a răspuns acuzațiilor din România.