Devis Mangia, acuzat și în Romania de hărțuire sexuală! Mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova a dezvăluit, în lacrimi, prin ce coșmar a trecut băiatul său. „A început cu avansuri și propuneri indecente”

Devis Mangia are probleme și în România, nu doar în Malta unde este acuzat de hărțuire sexuală de doi fotbaliști din echipa națională. Mama unui fost jucător de la CS Universitatea Craiova susține că antrenorul italian i-a făcut avansuri și propuneri fiului său. Răzvan Popa le-a povestit părinților prin ce coșmar a trecut.

Devis Mangia, acuzații grave și în România, după ce a fost suspendat în Malta

Devis Mangia este selecționerul naționalei Maltei, dar a fost suspendat înaintea partidei amicale cu Israel. Oficialii federației nu au dat detalii despre motivele care au condus la această decizie, dar jurnaliștii au scris că este vorba despre faptul că un jucător s-a plâns că ar fi fost hărțuit sexual. Incidentul ar fi avut loc chiar în cantonamentul naționalei. Antrenorul italian a ieșit la atac și a spus că totul este o minciună și a amenințat că va merge la tribunal ca să-și găsească dreptatea. După câteva ore a apărut o nouă acuzație, tot sub protecția anonimatului. De data aceasta, fotbalistul susține că are și înregistrări, care să dovedească agresiunea.

Devis Mangia a fost suspendat înaintea meciului amical cu Israel. Jucătorii i-au dedicat victoria

Și în România s-a declanșat un val tsunami după dezvăluirile din Malta. Mama fotbalistului Răzvan Popa a făcut dezvăluiri șocante. Susține că antrenorul italian i-a făcut avansuri fiului său, în perioada în care cei doi au lucrat la CS Universitatea Craiova.

„A început cu avansuri, cu propuneri indecente, în timp ce el începuse să se masturbeze în fața lui Răzvan. A avut un șoc atunci… Am vorbit mult cu Răzvan și am început să pun cap la cap ce s-a întâmplat la aceste întâlniri…

Îi punea întrebări dacă are o relație și cu cine stă și l-a întrebat și de activitatea lui sexuală, ceea ce atunci nu a părut straniu, antrenorii mai întreabă lucruri de anul acesta. Propunerea indecentă a fost să vadă împreună un film pentru adulți, ceva de genul”, a povestit, îndurerată, mama lui Răzvan Popa, la gsp.ro.

A urmat o perioadă foarte grea. Mama lui Răzvan Popa a dezvăluit că nu mai putea să comunice cu fiul său.

„A fost o perioadă în care nu mai puteam comunica. Nu ne primea să venim la el. Nu știu… Au fost momente grele. Vedea totul în negru.. Avea gânduri negre…Da… Am aflat indirect. E mai bine acum, dar încă refuză să meargă la psiholog.”, a mai spus Alexandra Popa.

Cazul a ajuns în atenția patronului Mihai Rotaru. Doar că reacția finanțatorului clubului nu a fost deloc cea așteptată.

„I-am spus lui Mihai Rotaru și părea puțin circumspect. Mi-a zis că trebuia să spună când juca nu acum când nu mai joacă”, a declarat mama lui Răzvan Popa.

Devis Mangia l-a amenințat și agresat pe Răzvan Popa

Mama fotbalistului susține că antrenorul i-a amenințat de mai multe ori fiul. După meci, din anul 2018, i-a băgat mâna în gât și l-a amenințat că o să-i spargă fața.

„Am fost la meci. A greșit o preluare, ceva… Au început gesticulări și țipete de pe margine. Am crezut că sunt reacții la cald. L-a schimbat imediat. L-am așteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament.

Noi l-am așteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă… Nu l-am mai văzut niciodată așa. Ne-a spus că nu știe cât mai poate rezista. că nu răspunde de ce ar putea face… Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual.

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el și i-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușă… Știu de la Răzvan, din ce își aduce aminte, că i-a pus mână în gât și l-a lipit de zid. Nu-și mai aduce aminte…

Știe că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacție urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacție. Puteau spune că s-a sărit calul, să-și ceară scuze”, a mai susținut mama lui Răzvan Popa.

Devis Mangia a antrenat CS Universitatea Craiova în perioada 2017 – 2019.

Răzvan Popa a semnat cu CS Universitatea Craiova în octombrie 2017, după patru ani petrecuți în Italia și Spania. După aproximativ doi ani, fotbalistul a semnat cu Gaz Metan Mediaș, a ajuns apoi la Poli Iași și la Dinamo, iar în decembrie 2021 a decis să se retragă.

Urmăriți Playtech.ro și pe