Un fost antrenor din Liga 1 a fost suspendat de la naționala Maltei, după ce i-ar fi făcut avansuri unui jucător. Cum au reacționat fotbaliștii

Un fost antrenor din Liga 1 a fost suspendat de la naționala Maltei, după ce i-ar fi făcut avansuri unui jucător. Cum au reacționat fotbaliștii

Devis Mangia, fost antrenor la formația CS Universitatea Craiova, a fost suspendat de la conducerea naționalei Maltei, înaintea partidei amicale cu Israel. Tehnicianul a fost acuzat de un fotbalist că i-a făcut avansuri, iar presa a vorbit despre „comportament sexual inadecvat”. Jucătorii i-au dedicat antrenorului italian succesul din partida de verificare, în care s-au impus cu 2-1.

Devis Mangia, suspendat după ce a fost acuzat de „comportament sexual inadecvat”

Fostul antrenor al formației CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, are probleme foarte mari la naționala Maltei. Un jucător s-a plâns conducătorilor din federație că selecționerul i-a făcut avansuri. Gestul ar fi avut loc duminică, chiar în cantonament, înaintea meciului amical cu Israel. Presa malteză a aflat că selecționerul a fost bănuit de „comportament sexual inadecvat” și a fost suspendat.

Devis Mangia, viitorul antrenor FCSB?

Reacția jucătorilor din națională, după suspendarea lui Devis Mangia

Federația de Fotbal din Malta a comunicat faptul că Devis Mangia a fost suspendat temporar din postul de selecționer al primei reprezentative, dar nu a dat niciun detaliu despre motivele care au dus la această decizie. În locul lui Mangia, pe bancă la duelul cu Israel, a stat Davide Mazzotta, antrenorul secund.

„Sunt foarte mulțumit de performanța jucătorilor. Au dat tot ce au avut mai bun pe teren. Au reacționat în faţa unui moment foarte dificil și au dedicat această victorie antrenorului Devis Mangia. Au făcut un meci grozav, plin de sacrificii. Fără îndoială am meritat să câştigăm.

Echipa are o identitate de joc, fotbaliştii au dat dovadă de caracter, iar cei tinerii au acum experiența de a juca la cel mai înalt nivel. Nu știu ce se va întâmpla mâine dimineață. Dar vreau să mulțumesc tuturor, în special președintelui Federaţiei și secretarului general, care ne-au susţinut în această perioadă dificilă, şi tuturor celor din federaţie”, a declarat Davide Mazzotta, colaboratorul lui Devis Mangia.

Presa din Malta susține că Mangia ar putea reveni pe bancă, dacă ancheta pe care o fac oamenii federației va arăta că antrenorul nu a greșit.