Noi detalii. Cine a manevrat pistolul înainte ca actorul Alec Baldwin să îl folosească. Mesajul care i-a fost transmis

Noi detalii. Cine a manevrat pistolul înainte ca actorul Alec Baldwin să îl folosească. Mesajul care i-a fost transmis
Noi detalii despre cine a manevrat pistolul înaintea actorului Alec Baldwin

Actorul Alec Baldwin trece prin momente cumplite, după ce a împușcat mortal o colegă de pe platourile de filmare și a rănit o alta, în mod accidental. Deși vedeta de la Hollywood se afla la filmările unei noi producții cinematografice, iar pistolul de recuzită ar fi trebuit să conțină doar gloanțe oarbe, arma era încărcată cu unele letale. Ancheta aflată în desfășurare a oferit recent noi detalii legate de persoana care a manevrat pistolul înainte ca Alec Baldwin să îl folosească. Totul are legătură acum.

Ce s-a întâmplat cu pistolul lui Alec Baldwin, înainte ca actorul să îl folosească într-o scenă din film

Alec Baldwin este devastat ca urmare a accidentului petrecut pe platourile de filmare. Actorul a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directorul de imagine și l-a rănit pe regizorul care lucra la producția „Rust” alături de Baldwin.

Potrivit celor mai noi informații, polițiștii din Santa Fe County se află în plină anchetă, iar oamenii legii au identificat noi detalii despre cine a manevrat pistolul înaintea actorului Alec Baldwin. Dincolo de faptul că tragedia a fost una accidentală, polițiștii au aflat cum s-au derulat evenimentele în acea zi.

Cine sunt persoanele care au manevrat arma înainte de filmări

Armurierul și asistentul regizorului s-ar fi ocupat de recuzită și i-ar fi înmânat actorului Alec Baldwin o armă ce s-a dovedit fatală. Potrivit Daily Mail, în acea zi, unii membri ai echipei au părăsit filmările din cauza unor probleme de siguranță semnalate înainte de tragedie.

Mandatul de percheziție eliberat de procuror a stabilit că tânăra armurier Hannah Gutierrez, în vârstă de 24 de ani, a așezat trei arme de recuzită pe un cărucior în afara locului de filmare. Totodată, primul asistent de regizor, Dave Halls, a luat pistolul din cărucior și l-a adus înăuntru lui Alec Baldwin, fără să știe că era încărcat cu cartușe.

Noi detalii despre cine a manevrat pistolul înaintea actorului Alec Baldwin
Hannah Gutierrez (stânga) și Dave Halls (dreapta)

„Arma rece”

La câteva minute după ce Halls a strigat „Arma rece!” pentru a semnala tuturor că pistolul poate fi folosit în siguranță, arma a fost înmânată lui Baldwin. Actorul a început filmările în interiorul unei biserici și a țintit spre cameră, apăsând pe trăgaci. Astfel, în mod accidental, Halyna Hutchins a fost rănită mortal, iar regizorul Joel Souza, care stătea în spatele ei, a fost și el accidentat.

Un singur glonț a trecut prin corpul Halynei, sunt informațiile stabilite de anchetatori. Totodată, pistolul cu care a tras focul mortal a fost un revolver Colt, vintage, susține DailyMail.com. Producția „Rust” este plasată în regiunea Kansas din anii 1880, iar Alec Baldwin joacă rolul lui Harland Rust, al cărui nepot este condamnat la spânzurare pentru o crimă accidentală.

Ce s-a întâmplat imediat după tragedie

După ce actorul i-a împușcat pe cei doi colegi, tânăra armurier a luat pistolul și o carcasă uzată, care au fost predate poliției, împreună cu alte arme și muniție folosite pe platou. Alec Baldwin, deși devastat, și-a schimbat costumul pe care îl purta, care era pătat de sânge și l-a predat poliției. Deși ancheta dispune de informații cu privire la acțiunile lui Dave Halls și ale lui Hannah Gutierrez, niciunul dintre aceștia nu a fost acuzat sau numit suspect în acest caz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI