Nicușor Dan, dezbrăcat în fața tuturor românilor. Nu ai cum să ratezi aceste imagini

Nicușor Dan, dezbrăcat în fața tuturor românilor. Nu ai cum să ratezi aceste imagini
Nicușor Dan, dezbrăcat în fața tuturor românilor.

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a fost surprins în vacanță, atât la mare, cât și la munte. El a fost fotografiat în costum de baie, pe plaja la Olimp, în timp ce se uita pe telefon.

Nicușor Dan, dezbrăcat în fața tuturor românilor

Nicușor Dan a mai fost surprins și la munte, la Făgăraș, relaxându-se pe terasă, conform imaginilor publicate de Antena3.ro. De altfel, Nicușor Dan este încă în vacanță și încă de la începutul lunii august, el a apărut în mai multe imagini, din concediu, asta în timp ce cel puțin problema șobolanilor din București nu a fost rezolvată.

De altfel, mai bine de trei luni Bucureștiul este invadat de șobolani, tânțari și gunoaie. Deși invazia de rozătoarelor din Capitală a fost și este încă o problemă stringentă, Nicușor Dan spunea recent că nu crede că ar fi o problemă reală.

„La dezinsecție suntem la al cincilea tratament împotriva insectelor, în special a țânțarilor. În ceea ce privește deratizarea, suntem la capătul primului tratament pe care l-am făcut în ceea ce prevede planul de acțiune votat în CGMB, adică spații publice, subsoluri de blocuri, subsoluri de instituții, spitale, școli și parcuri ale municipalității. Am avut și o conjunctură nefericită cu gunoaie pe stradă luni de zile… Aici suntem”, a spus primarul general Nicușor Dan.

„În opinia mea, nu există o creștere semnificativă a numărului de rozătoare față de anii precedenți. Vă spun care este motivul pentru care….fenomenul acesta, înainte să avem o informație exhaustivă a locurilor unde putem să-i găsim, nu putem să controlăm în totalitate.”, spunea Nicușor Dan.

Nicușor Dan, surprins și în timp ce se relaxa la mare

Aflat în Olimp, la începutul lunii august, Nicușor Dan a fost surprins vorbind la telefon printre șezlonguri și umbrelele de pe plaja din Olimp. Amintim că prezența edilului pe litoral a fost ironizată pe Facebook și de jurnalistul Dan Bucura.

„Dragi bucureșteni, puteți sta liniștiți! Al nostru se relaxează „vintage” pe litoral. După munca asiduă din ultimul an, era și cazul.. Vă dau tuturor un pont: când îl prindeți, trageți un selfie cu el. Pe lângă că e blând și stă, are și perspective, după cum zice băiatul ăsta de la Cherhanaua din Olimp..

Partea frumoasă la statul pe malul mării constă nu doar în faptul că nu sunt așa mulți țânțari, gândaci și șobolani, ci și că au dispărut USR-istii! Cum care USR-isti?! Ăia răi din Consiliul General, care te pun la muncă și îți cer să le dai pe mână spitalele și companiile PMB…”, scria Dan Bucura pe Facebook.

Amintim că Nicușor Dan a fost ales la alegerile locale din 2020 în funcția de primar general al capitalei cu 42,8% din voturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI