Ce cred bucureştenii despre Nicuşor Dan. Primarul general al Capitalei şi-a distrus complet imaginea

Ce cred bucureştenii despre Nicuşor Dan. Primarul general al Capitalei şi-a distrus complet imaginea
Care este părerea bucureștenilor despre Nicușor Dan?

Nicușor Dan nu se va bucura deloc în urma celor auzite despre el. Bucureștenii și-au spus spus părerea despre edilul Capitalei. Ce cred despre acesta după cele 10 luni de când ocupă titulatură în cauză?

Ce părere au bucureștenii despre Nicușor Dan?

Bucureștenii și-au spus opinia despre edilul Capitalei după 10 luni de când ocupă acest post. Conform unui sondaj CURS, 56% dintre românii care locuiesc în București consideră că activitatea lui Nicuțor Dan este ‘proastă’, iar 9% consideră că este ‘foarte proastă’.

Părerea este formată în mai puțin de zece luni de când oficialul a preluat mandatul. De asemenea, un număr de 25% consideră că se merge într-o direcție bună. Cetățenii sunt nemulțumiți de modul în care Dan s-au desfășurat deratizarea și dezinsecția în Capitală.

45% din ei cred că s-a făcut ‘prost’, iar 39% consideră că s-a făcut ‘foarte prost’. Bucureștenii au răspuns fără ezitare și la o întrebare în privința celei mai mari probleme din Capitală din perspectiva lor.

Un număr de 21% au spus că traficul este cu siguranță o bilă neagră în imaginea de ansamblu, 12% au spus că poluarea este problema și 11% consideră că este vorba despre colectarea deșeurilor.

Florin Cîțu, mesaj pentru primarul Capitalei

Inclusiv Florin Cîțu a avut în cursul zilei de sâmbătă un mesaj pentru Nicușor Dan. Oficialul i-a transmis că nimic nu l-a oprit să se înscrie în Partidul Național Liberal, după ce a avut susținerea liberarilor pentru Primăria Capitalei. Prim-ministrul a adăugat că în anul 2024 va vota un candidat liberal la PMB, iar la primăriile de sector vor fi candidați ai PNL.

„Suntem la filiala Bucureşti, importantă pentru PNL, dar Bucureştiul e important pentru România. Se zice că de aici se dă ora exacta. Noi construim o echipă astăzi aici cu care trebuie să ne luăm înapoi electoratul pierdut. Nicăieri în România nu avem un electorat mai aproape de liberalism. Aici începe totul – competiţie, economie de piaţă, profesii liberale, totul începe de la Bucureşti şi mai sunt importante pentru că noi construim o echipă.

Nimic nu vă oprea domnule primar general să intraţi în PNL, după ce aţi primit susţinerea PNL. Membrii PNL sunt mândri că sunt membri ai PNL şi vom fi de fiecare data. Aceste alegeri sunt despre viitorul PNL în politica din România. Este despre ce vom face noi în următoarea etapă, după 25 septembrie. Eu am spus că vreau să fie cel mai mare partid din România şi asta înseamnă că vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector.”
Florin Cîțu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI