Cum a fost fotografiat Nicușor Dan în vacanță, pe litoral. Mai să nu îl recunoască turiștii români în ținuta asta

Cum a fost fotografiat Nicușor Dan în vacanță, pe litoral. Mai să nu îl recunoască turiștii români în ținuta asta
Edilul Capitalei se relaxează în Olimp

În timp ce Bucureștiul se sufocă de căldură, gunoaie și șobolani, unii au decis să se relaxeze. După ce a dat directivele de extirpare a țânțarilor și a rozătoarelor, Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a dat o fugă pe litoralul românesc. Imaginile surprinse de unii turiști ni-l prezintă pe edilul Capitalei la distracție, alături de prieteni.

Nicușor Dan și catastrofa din București

De mai bine de trei luni Bucureștiul este invadat de șobolani, tânțari și gunoaie. Dacă aparent situația de criză din Sectorul 1 pare a fi rezolvată, restul problemelor persistă.

Aceeași situație, din păcate, se regăsește și la proiectele de reabilitare a infrastrucrurii de canalizare și alimentare cu apă, dar și la construcțiile deja demarate în tot orașul.

Problema stringentă a Capitalei din acest moment sunt invaziile de șobolani, iar Nicușor Dan declara recent că nu consideră a fi o problemă reală.

„În opinia mea, nu există o creștere semnificativă a numărului de rozătoare față de anii precedenți. Vă spun care este motivul pentru care….fenomenul acesta, înainte să avem o informație exhaustivă a locurilor unde putem să-i găsim, nu putem să controlăm în totalitate.”, declară Nicușor Dan.

Edilul Capitalei se relaxează în Olimp

Deși problemele sunt urgente și au nevoie de rezolvare, Nicușor Dan a decis să se relaxeze pe litoralul românesc. Recent acesta a fost surprins bronzându-se în stațiunea Olimp de pe litoralul românesc. Surse din Primăria Capitalei spun că, deși se află la mare, a participat la ultima ședință de Consiliu General.

Unul din subiectele de pe ordinea de zi stabilit luni a fost dizolvarea a trei companii municipale. În ședința de luni s-a decis dizolvarea companiilor Cimitire București SA, Tehnologia Informației SA și Compania Municipală Pază și Securitate SA.

Aflat în Olimp, edilul a fost surprins vorbind la telefon printre șezlonguri și umbrelele de pe plaja din Olimp. Prezența edilului pe litoral a fost ironizată pe Facebook și de jurnalistul Dan Bucura.

„Dragi bucureșteni, puteți sta liniștiți! Al nostru se relaxează „vintage” pe litoral. După munca asiduă din ultimul an, era și cazul.. Vă dau tuturor un pont: când îl prindeți, trageți un selfie cu el. Pe lângă că e blând și stă, are și perspective, după cum zice băiatul ăsta de la Cherhanaua din Olimp..

Partea frumoasă la statul pe malul mării constă nu doar în faptul că nu sunt așa mulți țânțari, gândaci și șobolani, ci și că au dispărut USR-istii! Cum care USR-isti?! Ăia răi din Consiliul General, care te pun la muncă și îți cer să le dai pe mână spitalele și companiile PMB…”, scrie Dan Bucura pe Facebook.

Nicușor Dan anunță bugetul redus pentru 2021

În ianuarie Nicușor Dan anunța bugetul pentru acest an al Primăriei Generale a Capitalei, unul redus pe fondul crizei în care ne aflăm. La momentul ianuarie 2021, declara Nicușor Dan, PMB avea o datorie curentă de aproximativ 2,5 miliarde de lei, ceea ce a determinat o scădere a bugetului și a cheltuielilor pentru anul în curs.

„Datoriile curente ale PMB sunt 2,5 miliarde lei. (…) Toti banii acestia ar trebui sa ii platim acum. Aici ne-au adus floricelele si targurile si companiile municipale. Conturile PMB sunt blocate din luna august.

Acesta e motivul pentru care nu putem incepe sa platim nicio lucrare de investitie. Nu putem sa continuam lucrarile pe prelungirea Ghencea pana cand nu vom debloca aceasta situatie financiara. Si solutia e una singura.”, declara în ianuarie Nicușor Dan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI