Niculina Stoican, de nerecunoscut fără maramă. Fanii au crezut că nu văd bine

Niculina Stoican, de nerecunoscut fără maramă. Fanii au crezut că nu văd bine
Niculina Stoican, de nerecunoscut fără maramă.

Niculina Stoican este de nerecunoscut fără marama pe cap. Artista este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi. În vârstă de 51 de ani, interpreta a atras atenția cu aparițiile ei, însă rareori a fost văzută fără să poarte costumul popular. Cum arată artista fără portul popular.

Niculina Stoican, de nerecunoscut fără maramă

Artista a postat o serie de imagini pe contul de Facebook în care nu poartă straie tradiționale. Artista obișnuiește să se îmbrace vara cu rochii elegante și colorate. Vezi imaginile în galeria foto a articolului!

Niculina Stoican este una dintre zeci de ani artistele cu state vechi din România, numărându-se printre cel mai bine plătite artiste de la noi și printre cele mai solicitate, desigur. Astfel, interpreta cere pentru o oră de cântat între 1.500 și 2.000 de euro.

Despre Niculina Stoican

Artista este fiica Angelicăi Stoican, o interpretă de folclor din zona Olteniei. Atât artista cât și sora acesteia au fost crescute de mamă și de bone, întrucât tatal lor le-a părăsit când erau foarte mici.

„Mama mea era în perioada respectivă o femeie extrem de ocupată. Avea concerte prin toată țara, era obosită. Își pierduse răbdarea, iar noi, eu și sora mea, pe care pot spune că am crescut-o, eram lăsate în grija unei bone. Într-o zi, eu am încălcat una dintre reguli și am plecat din fața blocului, așa că nu amauzit când mama m-a chemat în casă. Rezultatul: m-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat.

O bătaie pe care, chiar dacă am încasat-o pe bună dreptate, nu am uitat-o nici până acum”, povestea Niculina Stoican cu ceva timp în urmă pentru cancan.ro.

Despre tatăl ei, Niculina Stoican a povestit că cei doi nu au avut o relație foarte bună, nu au fost deloc apropiați.

„Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Nici nu ştiu dacă neînţelegerea dintre ei doi a făcut parte din copilăria mea. Putem să fim foarte săraci atunci când nu reuşim să iubim cu pasiune.

Mama a fost capabilă să trăiască un moment din viaţa ei în care concepţiile erau altfel decât sunt acum în societatea noastră. Tatăl meu natural nici nu a apărut în viaţa mea”, a mai spus Niculina Stoican.