Niculina Stoican reacționează după ce a fost dată în judecată: ”Nu mai există loc de alte discuții”

Niculina Stoican reacționează după ce a fost dată în judecată: ”Nu mai există loc de alte discuții”
Cum se apara interpreta

Niculina Stoian trece prin momente dificile, după ce o colegă de breaslă a decis să o acționeze în instanța.

Interpreta de muzică populară este dată în judecată de o artistă cunoscută de la noi, care a acuzat-o că i-a furat o melodie.

Scandal de proporții în lumea muzicii populare

Olguța Berbec și Niculina Stoican se află într-un scandal de proporții. De altfel, Olguța Berbec și-a dat în judecată colega de breaslă, susținând că i-a furat o piesă.

Niculina Stoican a vorbit despre subiect, dar nu a vrut să ofere prea multe detalii. Ea a declarat pentru spynews.ro că se va vedea cu Olguța Berbec în instanță, acolo unde vor lămuri problema melodiei furate.

”Ne vedem în instanță. Dacă mergem în instanță, cred că trebuie să avem decența necesară să așteptăm să vedem ce se întâmplă în instanță.

Atunci când mergem în instanță nu mai există loc de alte discuții, mergem în instanță”, a spus Niculina Stoican pentru Antena Stars.

De fapt, nu este primul scandal de care este legat numele Niculinei Stoican. Ea a declarat că îl va da în judecată pe Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, pentru că acesta a jignit-o.

Impresarul artistului decedat a spus că din cauza niculinei Stoican a plecat Petrică Mîțu Stoian din Ansamblul Folcloric Maria Tănase, după care a decis să se pensioneze.

Interpreta, extrem de afectată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Interpreta de muzică populară trece prin clipe grele, fiind extrem de afectată de vestea morții cântărețului, despre care spune că i-a fost ca un frate.

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectată.

Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul.

Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul”, spunea Niculina Stoican.

Ce spune Constantin Enceanu despre scandal

Pe de altă parte, Constantin Enceanu, bun prieten al lui Mîțu Stoian, a intervenit în scandalul dintre impresarul acestuia și Niculina Stoican.

”Nu vreau să comentez subiectul certurilor dintre Niculina Stoican și Doru Gujman, trebuie să îl lăsăm pe Petre să își doarmă somnul de veci, să îl lăsăm să îl știe lumea așa cum îl știe.

Cred că fiecare dintre noi, dacă am greșit, vom plăti îl lumea asta. Să știți că nimeni nu pleacă din lumea asta fără să plătească”, a spus artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI