Nicoleta Voicu, probleme grave de sănătate. Boala care îi pune viaţa în pericol: “Îţi dă cu pa pa” EXCLUSIV

Nicoleta Voicu, probleme grave de sănătate. Boala care îi pune viaţa în pericol: “Îţi dă cu pa pa” EXCLUSIV
Ce probleme de sănătate are Nicoleta Voicu?

Artista a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor pete care au început să xplodeze una câte una pe picioare! Nicoleta Voicu s-a iubit pătimaș, timp de un an, cu celebrul cântăreț de muzică popular, Gheorghe Turda! Chiar dacă între cei doi este o diferență de 23 de ani, acest lucru nu a fost un impediment pentru ei să viseze la un viitor împreună.

Ce probleme de sănătate are Nicoleta Voicu?

Însă, pe tot parcursul perioadei cât au fost împreună, artiștii au ajuns la concuzia că nu sunt sortiți unul pentru celălalt. Astfel, în urma separării care a avut loc acum doi ani, cei doi au ieșit în spațiul public și și-au adus acuzații grave unul la adresa celuilalt.

Printre altele, Nicoleta Voicu și-a acuzat fostul partener de faptul că ar face multe lucruri în viață doar pentru imagine, în timp ce Turda i-a replicat că este o femeie oportunistă și geloasă. Potrivit propriilor mărturisiri, Nicoleta Voicu plătește acum pentru toate aceste scandaluri, care, spun ea, i-au afectat grav sănătatea.

“Pe fondul a tot ce am trăit, în ultima perioadă, în ultimii doi ani, cu tot ce s-a spus neadevărat în spațiul public, a fost un consum exagerat din partea mea cu toate dezmințirile cu care am venit să îmi păstrez imaginea curată.

În urma acestor lucruri mi-au ieșit niște vânătăi care m-au înspăimântat pentru că explozia lor a fost de necontrolat. De o lună și jumătate explodau în continuu, așa că în toată această perioadă am ținut legătura cu medicul de familie și mi-a prescris un tratament naturist care văd că își face efectul. Pe supărare așa a reacționat organismul meu”, a declarat Nicoleta Voicu în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Poate ajunge la creier sau plămâni”

  • Cheaguri de sânge ce-I pot pune viața în pericol

Nicoleta Voicu are de ce să fie îngrijorată, afecțiunea de care sferă în prezent putând chiar să-i pună viața în pericol. “Sunt vânătăi pe picioare din cauza coagulării sângelui. Sângele este foarte îngroșat și atunci se produc aceste vânătăi.

Astfel, fiind foarte îngroșat circulă cu greutate prin ele. Așa că orice cheag de sânge, pentru că în acele vânătăi sunt zeci de cheaguri de sânge, poate ajunge la creier sau plămâni și să dea embolie pulmonară sau să atace inima. Îți dă cu te pup, pa, pa!”, a adăuga  aceasta.

 Scandalurile, o lecție de viață pentru artistă

Îndrăgita cântăreață de muzică populară ne-a mai mărturisit și faptul că tot ce i s-a întâmplat până acum în viață, Dumnezeu i-a dat cu un scop, și anume să învețe din greșeli:

“A fost cea mai dură lecție de viață de care aveam nevoie pentru că lucrul ăsta a reușit să mă învețe să mă concentrez asupra mea și să nu mai pierd vremea cu lucruri pe care nu o să le pot gestiona la infinit. Deci, tot ce contează este ce știu eu despre mine, nu ce vorbește gura lumii.

Certată cu fiul său din cauza… unui tort. Și asta nu este singura problemă de care Nicoleta Voicu este afectată! Vedeta și fiul ei nu își mai vorbesc și totul se pare că din cauza unui tort.”

De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok. Lucrurile au fost banale. „Chiar de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ”cumpără că ți-l plătesc, dar…”, povestea Nicoleta Voicu la  Antena Stars

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI