Gheorghe Turda își caută iubită. Ce pretenții uriașe are după despărțirea de Nicoleta Voicu EXCLUSIV

Gheorghe Turda își caută iubită. Ce pretenții uriașe are după despărțirea de Nicoleta Voicu EXCLUSIV
Gheorghe Turda vrea să își refacă viața. Ce femeie își dorește lângă el

Celebrul solist Gheorghe Turda (73 de ani) este decis să își refacă viața personală, după despărțirea de Nicoleta Voicu. Are însă câteva pretenții de la cea pe care o va aduce în casă.

Ce calități trebuie să aibă partenera pe care o visează Gheorghe Turda

Gheorghe Turda vrea să renunțe la burlăcie, dar nu în orice condiții, menționând, pentru Impact.ro, că are niscaiva pretenții de la viitoarea iubită, cu atât mai mult cu cât a ieșit cam șifonat din relația cu Nicoleta Voicu. Acesta are mare grijă atunci când vine vorba de o viitoare relație și nu caută avere.

“Nu mai vreau să mai discut despre Nicoleta. Pentru mine este un capitol închis. Îmi doresc să îmi refac viața, dar în momentul de față sunt în stand-by. Nu mă mai arunc cu capul înainte, ca un tânăr de 30 de ani, sunt bărbat serios. Îmi doresc să găsesc o femeie serioasă, nu o nebună. Nu vreau o femeie cu bani, cu carieră, vreau o femeie care să fie om, atâta tot. Nu caut latura aceasta financiară.”, a transmis el.

Până când își va găsi sufletul-pereche, Gheorghe Turda se concentrează pe activitatea artistică, după pauza de un an impusă de pandemia de Covid-19: “Am fost în turneu, în Franța, câteva zile, a fost foarte frumos. Mi-a fost dor de scenă și de publicul care îmi iubește piesele. Mă bucur că a trecut pandemia asta și, încet-încet, revenim cu toate la normal”.

“Mă ţin încă balamalele şi nu mă fac de ruşine nici sufleteşte, nici trupeşte!”

Nicoleta Voicu s-a plâns, în urmă cu câteva luni, că cineva o sună în miez de noapte, însă Gheorghe Turda a menționat, pentru impact.ro, că nu el este autorul apelurilor.

”Povestea aceea cu telefoane date Nicoletei de pe numere necunoscute, la miez de noapte sau chiar mai târziu, e aberantă, de-a dreptul. Păi, ce om cu mintea întreagă ar face aşa ceva?! Am sunat-o, recunosc, de două ori pe fosta mea iubită, Nicoleta, în noaptea de Revelion. Am simţit că trebuie să-i spun, dar nu am avut cu cine vorbi. Cine ştie, poate, dacă mi-ar fi răspuns, i-aş fi spus mai multe, poate mi-aş fi cerut iertare, că poate am greşit şi eu. Dacă ar fi fost loc de împăcare? Nu ştiu? Păcat că femeia asta nu a avut mintea necesară sau, cum se spune prin popor, nu are toate ţiglele pe casă!”, a zis starul.

Gheorghe Turda susţine că a rămas, şi la 73 de ani, în putere: „Mă ţin încă balamalele şi nu mă fac de ruşine nici sufleteşte, nici trupeşte!”

Gheorghe Turda, ghinionist în dragoste

Gheorghe Turda și ultima lui iubită, Nicoleta Voicu, mai tânără decât marele artist cu 23 de ani, s-au despărțit cu scântei, reproșându-și câte-n lună și-n stele. Deși nu au lăsat loc de ”Bună ziua!”, totuși, Gheorghe Turda a dorit să îi sară în ajutor, la începutul anului, când a aflat că Nicoleta ajunsese la fundul sacului și că nu mai avea bani nici pentru chirie. Gestul lui avea să fie interpretat greșit de femeie.

„Scopul lui e să mă umilească, să mă aducă într-o lumină proastă, în fața publicului. Eu nu am ieșit niciodată în spațiul public să cer bani. Motiv pentru care, dacă nu e cerere, de ce vine oferta lui? Nu înțeleg. Îl rog pe toate căile posibile, să-și vadă de viața lui, să se desprindă de trecut, de trecutul cu mine, fiindcă prin toate acțiunile lui bag seama că nu se poate desprinde de mine și de trecutul cu mine. Și să-și vadă de viața lui! Începând din clipa de față, avocatul meu, care este unul renumit, va prelua situația și o va gestiona, atât în privat, cât și în spațiul public, dacă va fi nevoie”, ne spunea Nicoleta, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI