16 nov. 2022 | 15:20

Nicoleta Luciu revine permanent la TV. A semnat acum, câți bani va primi lunar EXCLUSIV

Monden
Nicoleta Luciu revine permanent la TV. A semnat acum, câți bani va primi lunar EXCLUSIV
Nicoleta Luciu revine la TV: decizie permanentă pentru fosta actriță.

E oficial! După trei filmări, dar ca invitată, Nicoleta Luciu revine în televiziune, ca angajat, după o pauză de mai bine de opt ani. Vedeta a semnat cu Antena 1 și va avea un salariu de aproximativ 20.000 de euro, în funcție de numărul aparițiilor din luna respectivă. Va fi angrenată în propria ei emisiune, dar va participa, episodic, și la altele, inclusiv ca jurat, la ”iUmor”, post rămas vacant după demisia lui Mihai Bendeac.

Nicoleta Luciu revine permanent la TV: bruneta a semnat!

Nicoleta Luciu a revenit în forță în lumina reflectoarelor, la 42 de ani. Bruneta se întoarce în televiziune, iar recent a defilat pe podiumul de modă, în calitate de fotomodel. După trei filmări, doar ca invitată, printre care și la „Prețul corect”, proiect la care lucrează sora ei, Iuliana, bruneta a semnat un contract, pe doi ani, cu Antena 1.

Reporterii Playtech.ro au aflat, în exclusivitate, salariul pe care Nicoleta Luciu îl va primi la Antena 1, suma pentru care ea a acceptat să revină pe micul ecran:

,,Nicoleta și-a vândut scump imaginea, astfel că ea va primi, lunar, în jur de 20.000 de euro, în funcție de numărul aparițiilor.

Nicoleta Luciu va avea și propria ei emisiune, săptămânală, i se pregătește și un rol într-un serial tv, dar va participa, episodic, și la altele, cum ar fi ca jurat la iUmor, post rămas liber după demisia lui Mihai Bendeac”, ne-a declarat o sursă din trustul Intact, în exclusivitate pentru Playtech.ro

De ce luase o pauză de la televiziune

Nicoleta Luciu a dispărut de ani buni din lumina reflectoarelor, chiar într-un moment în care era în vogă. A decis atunci să se mute cu familia la Miercurea-Ciuc, orașul natal al soțului ei.

Fosta vedetă tv, mamă a patru copii, nu regretă însă sub nicio formă alegerea făcută. Din contră, ar face și acum același lucru, mai ales că, potrivit celor declarate de aceasta, într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro, „Miercurea-Ciuc e orașul ideal să-ți crești copiii”.

Cât despre revenirea pe micul ecran, Nicoleta ne mărturisea că e dispusă să facă naveta și că acum își permite, dat fiind faptul că cei patru copii ai săi au crescut.

Cum și-a pregătit revenirea pe micul ecran

Bruneta s-a întors în televiziune în urmă cu câteva luni. Ați văzut-o la „Prețul corect” (Antena 1), după care a filmat pentru alte două emisiuni, din cadrul aceluiași trust, care vor fi difuzate începând cu luna decembrie.

Odată ce și-a propus să revină în tv, Nicoleta a reînceput și pregătirea fizică, pentru a fi mereu în formă și a avea o imagine impecabilă. După o pauză de mai bine de 15 ani, s-a întors și la sala de sport, iar de ceva ani nu mai consumă carne și lactate:

„În general, am mare grijă ce mănânc. Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când am citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop! Și nu mai mănânc de vreo patru ani. Carne, mai gust, când mai fac perișoare sau când gătesc. Stau multe ore în bucătărie. Nu rezist să nu mănânc, însă, atunci când fac tiramisu, le pun la fiecare, iar eu iau direct din polonic”, ne mai povestea Nicoleta Luciu.

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. România, sub protectoratul Rusiei
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Imagini înfricoșătoare. Cum ar arăta un atac nuclear asupra celui mai mare oraș din Europa Occidentală. Simularea care ne dă fiori
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fiul Elodiei Ghinescu are o nouă identitate. Bunica lui nu l-a mai văzut de zece ani
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
O dau la pace? Kremlinul, anunț despre încheierea războiului din Ucraina
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se SCHIMBĂ REGULILE la PENSIE! Anunțul Casei de Pensii pentru seniori
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro