Nicolae Dică „îl plagiază” pe Gigi Becali și amenință jucătorii la televizor. „Este clar că nu va mai juca”. De ce schimbă sistemul de joc la FCSB

Nicolae Dică s-a enervat după ce FCSB a pierdut meciul de campionat cu Farul cu 3-1 și a ajuns pe locul 13. Antrenorul „a apelat” la strategia patronului și a criticat jucătorii la televizor. Principalul vizat a fost Joyskim Dawa. Fundașul camerunez a fost avertizat că și-ar putea pierde locul de titular. Tehnicianul roș-albaștrilor a promis și că va schimba sistemul de joc, așa cum i-a cerut, furios, finanțatorul clubului.

Nicolae Dică, necruțător cu Joyskim Dawa

Nicolae Dică l-a criticat pe Joyskim Dawa, în direct, la televiziune. A făcut exact ce îi reproșează patronului și l-a amenințat pe jucător că îl trece pe bancă. Fundașul camerunez fost adus în această vară de la FC Botoșani pentru 350.000 de euro. Gigi Becali a spus că este mulțumit de el, deși au fost mai mulți specialiști care au criticat prestațiile fundașului FCSB. Dumitru Dragomir l-a ironizat pe Dawa după primul meci: „Cu stângul nu dă deloc, cu dreptul dă prost”, a fost concluzia fostului conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

„Vom vedea ce se va întâmpla, dacă Dawa va fi titular sau nu în continuare. Orice fotbalist poate să stea și pe bancă. Sper să devină mai bun, își dorește treaba asta, lucrează în plus la antrenamente, se vede.

Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp să nu mai facă aceste greșeli. Dacă va continua să greșească, e clar că nu va mai juca. Dacă nu reușește să ajungă la un nivel… n-ai ce să faci. Și e valabil pentru orice jucător!”, a declarat Dică la Orange Sport.

Nicolae Dică schimbă sistemul la FCSB, după ordinul lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a înfuriat după înfrângerea din partida cu Farul. A spus că Nicolae Dică este vinovat de înfrângere și a cerut schimbarea sistemului de joc. Antrenorul încearcă să găsească soluții.

„Eu i-am explicat şi patronului. Sistemul se poate schimba. Da, a fost ideea mea. Am avut o discuţie cu patronul.

Vreau să schimb sistemul, vreau să schimb aranjarea. Asta a fost discuţia cu el. Nu e vorba de idee. Eu vorbesc cu staff-ul. În funcţie de lotul pe care îl am. Dacă nu am jucători, nu joc. Cu jucătorii de la mijlocul terenului în sus, au fost nişte discuţii. Eu i-am întrebat”, a mai spus Nicolae Dică.

FCSB va juca joi la Londra cu West Ham, în primul meci din grupele Europa Conference League.