Nicolae Dică a ascultat ordinul lui Gigi Becali. Cine sunt cei nouă fotbaliști care nu vor juca în partida cu Silkeborg din grupele Europa Conference League

Nicolae Dică a ascultat ordinul lui Gigi Becali. Cine sunt cei nouă fotbaliști care nu vor juca în partida cu Silkeborg din grupele Europa Conference League

FCSB a plecat în Danemarca fără nouă jucători. Nicolae Dică a ascultat ordinul patronului, care a spus că nu mai este interesat de cupele europene și va trimite pe teren la meciul cu Silkeborg fotbaliștii care au jucat mai puțin. În lot sunt totuși două surprize: Rachid Bouhenna, cel despre care Gigi Becali a spus că nu se mai bazează deloc, dar și Andrei Dumiter.

Nicolae Dică și FCSB au plecat în Danemarca fără nouă jucători

Gigi Becali se teme că FCSB ar putea să nu ajungă în play-off-ul din campionatul românesc și a decis să lase în plan secund partidele din cupele europene. Echipa lui Nicolae Dică a câștigat greu ultimul meci, 3-2 cu FC Argeș, din SuperLiga României și se află doar pe locul 13, așa că patronul a ordonat ca în partidele din Europa Conference League să joace rezervele.

Nicolae Dică a plecat în Danemarca fără nouă jucători, care ar fi putut oricând să fie titulari. Billel Omrani, Boban Nikolov și Risto Radunovic ieșiseră oricum din calcule. Primii doi nu sunt pe lista UEFA, iar fundașul este accidentat. Mai răman șase jucători care au fost lăsați să se pregătească la București: Florinel Coman (24 de ani), Andrea Compagno (26 de ani), Andrei Cordea (23 de ani), Malcom Edjouma (25 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Darius Olaru.

Interesant este că au prins un loc în avionul de Danemarca doi jucători surpriză: Rachid Bouhenna, omul pe care Gigi Becali nu mai voia să-l vadă la FCSB, dar și atacantul Andrei Dumiter care nu a mai jucat de mai bine de patru luni, din cauza unei accidentări.

„Normal că o să jucăm cu rezervele în Danemarca, mă interesează să ajungem în play-off. Nu poți să scoți decât pe Sepsi, pe Petrolul sau pe UTA. Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA. Nu mă interesează de Hermannstadt, nu-i mai scoatem din play-off”, a anunţat Gigi Becali, imediat după FCSB – FC Argeş 3-2.

Lotul echipei FCSB pentru meciul cu Silkeborg:

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad
Fundași: Valentin Crețu, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Alexandru Pantea, Sorin Șerban,
Mijlocași: Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Marco Dulca, Răzvan Oaidă, Octavian Popescu
Atacanți: Bogdan Rusu, David Miculescu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter

FCSB, echipa probabilă în meciul cu Silkeborg

FCSB a jucat până acum două partide în grupa din Europa Conference League. A pierdut la Londra cu West Ham și a făcut egal pe teren propriu cu Anderlecht. Nicolae Dică ar putea să trimită pe teren în duelul cu Silkeborg următoarea formulă de start: Târnovanu – Boboc, Dawa, Haruț (Bouhenna), Pantea – Oaidă, Dulca, Radaslavescu – Miculescu, Rusu (Dumiter), Oct. Popescu.

Pentru că FCSB a decis să joace cu rezervele, partida cu Silkeborg nu va mai fi transmisă de PRO TV, ca precedentele meciuri din grupe, ci a fost mutată pe PRO Arena. Duelul este programat joi, 6.10.2022, de la ora 19.45.