Cine transmite la TV meciul Silkeborg – FCSB, din grupele Conference League. „Strategia” lui Gigi Becali și serialul „Las Fierbinți” au mutat partida de pe PRO TV

Cine transmite la TV meciul Silkeborg - FCSB, din grupele Conference League. „Strategia” lui Gigi Becali și serialul „Las Fierbinți” au mutat partida de pe PRO TV

Surpriză uriașă! Meciul Silkeborg – FCSB, programat joi de la ora 19.45, nu va mai fi transmis de PRO TV, așa cum s-a întâmplat cu primele două întâlniri din grupa din Europa Conference League. Partida a fost mutată pe alt post de televiziune după ce Mihai Stoica și Gigi Becali au anunțat că Nicolae Dică nu va lua cu el în Danemarca șapte jucători de bază. Nu acesta a fost însă singurul motiv.

Cine transmite la TV meciul Silkeborg – FCSB, din grupele Europa Conference League

Fanii echipei lui Nicolae Dică vor avea o mare surpriză în momentul în care vor afla cine transmite la TV meciul Silkeborg – FCSB. Este al treilea meci din grupele Europa Conference League pentru echipa antrenată de Nicolae Dică, care a câștigat până acum doar un punct. Primele două au fost la PRO TV, dar acum lucrurile nu mai stau așa. Partida a fost mutată pe „PRO Arena” și se va disputa joi, 6.10.2022, de la ora 19.45.

Decizia este strâns legată de ultimele evenimente de la FCSB. Patronul Gigi Becali se teme că echipa ar putea să nu prindă play-off-ul campionatului și a decis să-și menajeze cei mai importanți jucători la partidele din cupele europene. Există informații că șapte jucători nu vor face deplasarea în Danemarca: Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru și Risto Radunovic, ultimul fiind accidentat.

„Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă.

Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Nicolae Dică, „deposedat” de Bobiță din „Las Fierbinți” și mutat pe postul secundar

Gsp.ro scrie că oficialii trustului PRO au decis să mute meciul pe Pro Arena și din cauza orei la care se dispută. Partida începe la ora 19.45, oră la care pe PRO TV este principalul jurnal de știri al zilei, care are o audiență foarte bună. De la ora 20.30 este programat „Las Fierbinți”, un serial care se bucură de un foarte mare succes.