Gestul lui Gigi Becali în miez de noapte. Patronul a intrat în direct la TV și l-a criticat pe Nicolae Dică, după meciul FCSB – FC Argeș 3-2 – GALERIE FOTO

Gigi Becali a intrat în direct la televiziune și l-a criticat din nou pe Nicolae Dică. Patronul FCSB nu este deloc mulțumit că a avut mari emoții în duelul cu FC Argeș din campionat și i-a reproșat antrenorului că echipa nu știe să combine. „Roș-albaștrii” s-au impus cu 3-2 și se află pe locul 13 în Superliga din România. Golul victoriei a fost marcat în minutul 87.

Gigi Becali, furios la tv după meciul FCSB – FC Argeș. Nicolae Dică, principalul „acuzat”

Gigi Becali nu a fost deloc mulțumit după meciul FCSB – FC Argeș. Echipa lui s-a impus cu 3-2 și a câștigat primul meci în campionat după mai bine de șase săptămâni, dar patronul nu este mulțumit de prestația jucătorilor lui Nicolae Dică. „Roș-albaștrii” câștigaseră ultima partidă, în prima ligă, pe 14 august, dar și atunci, ca și acum, a fost vorba de un succes obținut cu mari emoții. Nicolae Dică a simțit din nou „în ceafă” vorbele grele, încărcate de reproș, ale patronului.

„Te retragi, dar când primești mingea nu dai în ea, bufa-bufa, că ești Steaua (n.r.- FCSB), nu ești Târgoviște! Ce facem aici? I-am cerut explicații lui Dică. El spune că, pentru a avea posesia, trebuie să avem fundași centrali cu care să construim. Păi n-am avut niciodată. Apoi vine cu statistica, 61%, am avut atâtea șuturi, am dominat…

Nu la dominarea asta mă refer eu, ci la siguranță! Emoții poți să n-ai, chiar dacă e 2-1 până la final. Nu avem siguranța jocului. Cred că e una din cauze (n.r.- 30 de jucători folosiți în acest sezon). Sunt îngrijorat pentru că eu credeam că o să ne distrăm, să batem 4-0, 5-0, de aia am luat jucători și am dat bani mulți”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport 1.

Gigi Becali, supărat pe jocul FCSB

FCSB a început foarte rău duelul cu FC Argeș din runda cu numărul 12, iar Calcan a scăpat pe partea stângă și l-a lăsat fără replică pe Târnovanu, cu un șut puternic din careu. Era minutul cinci. După șase minute, Andrea Compagno a egalat. Atacantul care a costat 1,5 milioane de euro a preluat frumos în careu, după pasa lui Edjouma, și l-a învins pe portarul advers. Tot el și-a adus echipa în avantaj din penalty și a ajuns la reușita cu numărul nouă din acest campionat, cinci la U.Craiova 1948.

Ultimul sfert de oră a fost tensionat. Garita a egalat în minutul 79 cu un șut surprinzător, din unghi, de lângă Tamm. Andrei Cordea a adus succesul când mai erau trei minute din această partidă, după centrarea lui Pantea.

„Dacă ne gândim la viitor, nu mai sunt fericit. Nu poți să fii fericit, n-ai cum, dacă nu joacă echipa. Am avut șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar o echipă care conduce cu 2-1 nu poate să lege 4-5 pase… Nu avem posesia! Noi câștigăm din valoarea jucătorilor. Vreau să dominăm adversarul, să fie mingea numai la noi”, a mai spus Becali.

FCSB se află pe locul 13 cu 11 puncte, la șapte puncte de locul de play-off. Echipa lui Nicolae Dică are și două restanțe.

Sursa Foto: Facebook FCSB

Urmăriți Playtech.ro și pe