Cum a apărut Nicolae Bacalbașa la mitingul PSD de la Galați! Protestatarii aproape l-au linșat. FOTO

Cum a apărut Nicolae Bacalbașa la mitingul PSD de la Galați! Protestatarii aproape l-au linșat. FOTO
Nicolae Bacalbașa a participat la mitingul PSD de la Galați

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a atras atenția la mitingul PSD de la Galați, după ce s-a îmbrăcat într-un halat de baie de culoare albă și s-a urcat pe scenă, alături de ceilalți membri de partid. Bacalbașa a fost la un pas să fie linșat de protestatarii furioși.

Jandarmii au făcut un cordon în jurul mașinii lui Nicolae Bacalbașa, după ce protestatarii l-au înconjurat și au început să strige „Rușine” și „Trădătorilor.”

„Bacalbașa a vrut să treacă cu jeepul verde prin mulțimea de protestatari în fața Tribunalului din Galați. S-a strâns lumea pe mașina sa ca un stup furios de albine pe un șobolan. Câte palme, pumni și picioare a încasat jeepul lui Bacalbașa care intra în mulțime au creat o scenă de speriat și de la distanță, darămite dinăuntrul mașinii șobolanului.

A albit Bacalbașa mai tare. Să se învețe minte”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Galațiul Proeuropean, după momentul în care mașina deputatului PSD a fost înconjurată de protestatari.

Deputatul PSD s-a urcat pe scenă în halat de baie
Deputatul PSD s-a urcat pe scenă în halat de baie

Nicolae Bacalbașa, în halat de baie la mitingul PSD de la Galați

Înainte de episodul în care protestatarii l-au înconjurat pe Nicolae Bacalbașa, deputatul a participat la mitingul PSD din Galați, unde s-a urcat pe scenă îmbrăcat într-un halat de baie de culoare albă și ținând în mână un steguleț cu simbolurile partidului.

Este posibil ca deputatul să fi încercat să transmită mulțimii că pe scenă se află un medic, alături de oamenii cei mai de seamă din PSD. A reușit mai degrabă să se facă de râs, pentru că halatul pe care l-a ales este unul de baie. Internauții au râs de el pe rețelele de socializare.

Nicolae Bacalbașa, alături de colegii de partid
Nicolae Bacalbașa, alături de colegii de partid

„Bacalabașa proaspăt evadat de la Spitalul de Psihiatrie Obregia ca să participe la mitingul PSD-ului: Halatul, halatul.. .da’, cât costă halatul? E scump, e scump, dincolo-i mai ieftin!”, l-a uronizat un utilizator pe Facebook.