LIVE VIDEO – Galați: Operațiunea „hârtie igienică” pentru PSD. Claxoane și huiduieli înainte de mitingul social-democraților

Sursa: Partidul Social Democrat/Facebook

Galați, noua „țintă” a PSD. Mai-marii partidului au organizat, sâmbătă, un miting în oraș. Însă, și de această dată politicienii social-democrați au fost întâmpinați cu proteste.

În fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați s-au adunat mai mulți susțintori ai partidului. Aceștia sunt huiduiți de aproximativ 100 de persoane care s-au adunat să-și manifeste nemulțumirea față de principalul partid aflat la guvernare.

Manifestanții se află în fața Palatului de Justiție. Aceștia scandează „PSD, ciuma roșie” și „Hoții, hoții!”. De asemenea, protestatarii aruncă hârtie igienică în direcția susținătorilor PSD.

Vezi VIDEO LIVE AICI 

Cu vuvuzele pentru a boicota PSD

Protestatarii din Galați au adus vuvuzele pentru a bruia manifestația electorală a Partidului Social Democrat.

Mai mulți șoferi claxonează în momentul în care trec prin zona în care e programat mitingul PSD.

Printre organizatorii manifestației anti-PSD se numără grupul „Galațiul nostru”. De altfel, reprezentanții acestei comunități i-ai îndemnat pe gălățeni să claxoneze când ajung în apropiere de Casa de Cultură a Sindicatelor.

„Dă-le de știre penalilor că nu au ce căuta în Galați! Galațiul nu e al lui Dragnea și nici al lui Nica”. Grupul „Galațiul nostru”

PSD, „vânat” de protestatari

Acțiunile de contestare a PSD s-au înmulțit. Liderii PSD s-au confruntat cu un val de scandări, huiduieli și fluierături în timpul recentului miting organizat la Iași.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă a fost urmărită de contestatari ațat în timpul vizitei de la Cluj-Napoca, cât și în timpul deplasării efectuate la Arad.

Vezi VIDEO LIVE AICI 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI