01 sept. 2021 | 20:45

Nicola, victima unui incident în trafic: “Eram umflată. Am dat cu faţa de geam”

Monden
Nicola, victima unui incident în trafic: “Eram umflată. Am dat cu faţa de geam”
Vedeta a avut parte de clipe de coșmar

Celebra solistă de muzică ușoară, Nicola, a ieșit de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Pe de-o parte și-a dorit o perioadă de liniște, pe de altă parte a avut și probleme în familie. În urmă cu un an mama vedetei deceda, iar pierderea a determinat-o pe Nicola să facă un pas înapoi. Dar ghinioanele tind să o urmărească peste tot. Astăzi vedeta a povestit despre momentele cumplite prin care a trecut, aflându-se într-unul din mijloacele de transport în comun.

Nicola a decis să se retragă pentru o perioadă

În urmă cu un an Nicola trcea prin clipe grele. Mama acesteia, în urma unor complicații de sănătate, deceda, vedeta fiind devastată de acest lucru. Drama din familia ei a determinat-o să facă un pas în spate și să renunțe pentru o perioadă la scenă și la aplauzele spectatorilor.

Ajunsă la 53 de ani, Nicola arată de invidiat, mai tinerele sale colege admirând-ui silueta. Într-un interviu acordat cu un an în urmă, vedeta recunoștea care este secretul. Îi place să danseze, participând la cursuri de zomba.

„Îmi place să mă duc la clasele de zumba, unde se dansează. Se îmbină anumite elemente de dans cu sport. Faci acolo, cel puțin în partea de încălzire.

Faci foarte multe exerciții pentru picioare, pentru mâini. Abia după dansezi.”, povestea Nicola în urmă cu un an, la Antena Stars.

Vedeta a avut parte de clipe de coșmar în mijloacele de transport în comun

Tot la Antena Stars, dar astăzi, Nicola a povestit despre pățania din mijloacele de transport în comun ale STB. Aflându-se într-unul din autobuze, spune Nicola, șoferul ar fi frânat brusc. În acel moment s-a lovit puternic de unul din geamurile autobuzului.

În aceeași situație au mai fost și alți călători, iar o femeie a și fost dărâmată. Revolta vedetei a venit și ca umare a faptului că niciun călător nu a reacționat la modul în care șoferul a pus frână.

”Am făcut cunoscut faptul că eu circul destul de des cu mijloacele de transport public în comun. Astăzi am avut parte de un episod foarte rău. Aș fi trecut cu vederea, dacă nu se întâmpla ceea ce a urmat după. Șoferul a pus o frână neașteptată pentru toată lumea din autobuz.

Toată lumea a venit spre față, acolo unde eram eu, mulți au căzut pe jos. Eu eram umflată, am stat cu gheață pe față ca să nu se învinețească. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul, am dat cu fața de geam.

Iar șoferul, care stătea foarte relaxat, nici nu a venit să-și ceară scuze. Nu a venit în autobuz să ridice omul de pe jos. Când i-am spus acest lucru a avut o reacție de nepăsare. El a văzut ce s-a întâmplat, dar cu toate acestea nici măcar scuze nu și-a cerut și oricum doar eu mă certam cu el, nu a intervenit nimeni.”, a spus Nicola la Antena Stars.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro