Neversea 2022. Când are loc și ce preț au abonamentele festivalului din Constanța

Neversea 2022. Când are loc și ce preț au abonamentele festivalului din Constanța
Neversea 2022. Data si program

Neversea 2022. Când are loc și ce preț au abonamentele festivalului din Constanța. Pentru 4 zile și 4 nopți, pe plaja Neversea, zeci de personaje fantastice maritime, acrobați și dansatori vor anima malul mării.

Neversea 2022. Când are loc

Festivalul Neversea revine. Organizatorii Neversea au anunțat azi că a patra ediție a festivalului o să aibă loc în perioada 7-10 iulie 2022.
Potrivit lor, pentru 4 zile și 4 nopți, pe plaja Neversea, zeci de personaje fantastice maritime, acrobați și dansatori vor anima malul mării.

”După doi ani de așteptare, zecile de mii de visători și călători din întreaga lume se vor reuni pe Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanța de cei mai buni artiști ai lumii.

Cel mai așteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile și răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams”, au spus ieri organizatorii Neversea. Tot ei au precizat că a patra ediție este programată în perioada 7-10 iulie 2022.

Neversea 2022. Ce preț au abonamentele festivalului din Constanța

De asemenea, până la dezvăluirea line-up-ului din 2022, organizatorii au anunțat punerea în vânzare, începând de ieri, a abonamentelor. Abonamentele au prețuri cuprinse între 104 și 260 de euro. De menționat este că, în premieră, de data aceasta organizatorii pun la dispoziție și abonamente în rate.

”Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una dintre următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro”, au mai spus organizatorii.

Amintim că până la ora actuală, la cele trei ediții Neversea, pe scena principală au urcat nume mari internaționale precum: The Script, Dua Lipa, Jessie J, John Newman, Rita Ora, Ella Eyre, Sean Paul, Jason Derulo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Bassjackers, DJ Snake, G-Eazy, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Axwell ^ Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Tiesto sau Fatboy Slim.

Amintim că în toamna aceasta a mai avut loc un festival important, și anume UNTOLD, care și-a deschis porțile pentru zecile de mii de fani, după aproape doi ani. În cele patru zile de festival, au fost peste 265.000 de participanți. Au venit fani din peste 100 de țări ale lumii, ce s-au bucurat de prezența pe scenă a celor mai renumiți artiști, DJ și trupe live.