10 nov. 2021 | 19:09

Bilete gratuite la Untold 2022. Cum le pot obține românii între 13 și 14 noiembrie

Diverse
Bilete gratuite la Untold 2022. Cum le pot obține românii între 13 și 14 noiembrie
Cum poți să ai un bilet gratuit la Untold 2022?

Românii pot obține bilete gratuite la Untold 2022. Cum poți face acest lucru? Trebuie să faci asta în zilele de 13 și 14 noiembrie.

Ce trebuie să faci pentru un bilet gratis la Untold 2022?

Bilete UNTOLD 2022 gratis pentru românii care fac asta în zilele de 13 și 14 noiembrie. Concret, cei care vor dona sânge vor avea parte de acest beneficiu. Campania ‘Blood Network’ revine în marile orașe și sprijină astfel românii să doneze sânge într-un număr cât mai mare.

Campania revine la Ploiești, unde locuitorii vor primi un bilet gratuit de participare la festivalul special al verii, ediția 2022, arată un comunicat transmis în cursul zilei de miercuri de Primăria Ploiești.

Instituția menționată și Centrul de Transfuzie Sanguină sunt din nou parteneri în cadrul unei campanii de donare de sânge inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD. Campania are loc în zilele de 13-14 noiembrie, în intervalul 08:00-14:00.

Primești și un tichet de 100 lei

Persoanele care îndeplinesc condițiile de donare și participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD SRL un bilet gratis de participare la festival pentru noua ediție pentru prima zi de desfășurare a spectacolelor, dar și un tichet valoric de 100 de lei din partea Asociației UNTOLD pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături în orice lanț de magazine.

„Prin intermediul acestei acţiuni se doreşte încurajarea donării de sânge, un dar nepreţuit care salvează semeni. Campania Blood Network se desfăşoară, anual, în mai multe oraşe din ţară. Municipiul Ploieşti este oraşul în care au donat sânge cei mai mulţi oameni, în cadrul ediţiei care s-a desfăşurat în vara acestui an”, se mai arată în comunicat.

Condiții

  • să ai vârsta cuprinsă între 18-60 ani;
  • să fii cetățean român sau rezident în România;
  • să ai greutatea >/= 50 kg;
  • să ai tensiunea arterială între 10 ți 18 mmHg;
  • să nu fi suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni;
  • să nu fii în evidență cu diverse afecțiuni în tratament (diabet, boli cardio-vasculare, hematologice, renale, infecțioase sau parazitare, reumatologice, neurologice,
  • alergii etc.);
  • să nu ai predispoziție la sângerare prelungită în caz de leziuni;
  • femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, de alăptare sau în perioada menstruală. (Sursa: bioclinica.ro)

– Recomandări în ziua donării

Mic dejun bogat în vitamine (fructe, legume), fără grăsimi și fără proteine animale (unt, produse lactate, carne) și cu aport de lichide: ceai, apă, sucuri naturale de fructe, cafea.
Nu se fumează înainte și după donare timp de o oră.

-Recomandări după donare

Se recomandă repaus de minimum 10 minute și creșterea consumului de lichide în urmatoarele 24 de ore.
Numărul de donări de sânge integral permise într-un an nu poate depăși 5 pentru bărbați și 3/4 pentru femei.
Intervalul dintre două donări de sânge integral este de cel puțin 8 săptămâni.