Neti Sandu, victimă pe internet. Ce a pățit vedeta de la Pro TV

Neti Sandu, victimă pe internet. Ce a pățit vedeta de la Pro TV
Neti Sandu, victimă pe internet. Ce a pățit vedeta de la Pro TV

Neti Sandu a fost victima escrocilor. Vedeta TV nici nu știa ce se întâmplă, până când a fost anunțată de susținătorii ei.

Neti Sandu, victima escrocilor

Neti Sandu, vedeta de la Pro Tv a descoperit cu stupoare că numele ei era folosit cu scopul de a promova și vinde anumite produse în mediul online. Escrocii se foloseau de imaginea vedetei pentru a-și promova produsele și a le comercializa. Prezentatoatrea TV nici nu știa ce se întâmplă. Cei care au anunțat-o au fost chiar admiratorii vedetei.

Se pare că, unele persoane au creat site-uri și bloguri, unde se foloseau de imaginea lui Neti, pentru promovarea afacerii lor. La aflarea acestei vești, bruneta a reacționat imediat și a transmis un mesaj public.  Specialista în astrologie i-a avertizat pe fanii ei în legătură cu situația în care se află ca să nu ajungă și ei victime ale escrocilor.

“Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am site, n-am blog! Nu vând nimic!

Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV. De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a declarat îndrăgita specialistă în astrologie pentru publicația click.ro.

Mai multe vedete au fost victimele escrocilor

Persoanele care au recurs la astfel de escrocherii riscă să fie pedepsite aspru, conform noii legi în vigoare. Vinovații, pot ajunge chiar și după gratii, dacă vor fi prinși. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis la finalul lunii trecute că deschiderea unui cont pe rețelele de socializare folosind numele și fotografiile altei persoane, fără acord, este o infracțiune. Aceasta se pedepsește cu închisoarea.

Astfel de infracțiuni au avut loc destul de des în ultimii ani. Mai multe vedete din România, printre care Andra și Cătălin Măruță, Teo Trandafir, Andreea Marin, omul de afaceri Gigi Becali, Gabriela Cristea, Carmen Brumă, Oana Cuzino și cântăreața Navi s-au numărat printre victimele escrocilor, care au deschis conturi false în mediul online în numele lor.